Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Televizní Tipy: 22.10. - 28.10. 2007

příspěvky 21 - 37 Napsat příspěvek
Charlotte: Pre nás, čo sme Poslednú krízovú prípravu videli 5x v kine, 7x na VHS a 10x na DVD, je tvoj oddaľovaný orgazmus nepochopiteľný - a zároveň ti závidíme, ten prvý zážitok bol úžasný. ;)

ČB filmy: Ja neznášam Casablancu. Skoro som pri tom skapal od nudy. A to som človek, ktorý staré filmy fakt môže, dnes som si zrovna dával Alexandra Nevského a valil buľvy, keď som tam videl scény, ktoré neskôr takmer doslova citovali Barbar Conan alebo Statočné srdce.
23145
Charlotte: Pre nás, čo sme Poslednú krízovú prípravu videli 5x v kine, 7x na VHS a 10x na DVD, je tvoj oddaľovaný orgazmus nepochopiteľný - a zároveň ti závidíme, ten prvý zážitok bol úžasný. *;)* ČB filmy: Ja neznášam Casablancu. Skoro som pri tom skapal od nudy. A to som človek, ktorý staré filmy fakt môže, dnes som si zrovna dával Alexandra Nevského a valil buľvy, keď som tam videl scény, ktoré neskôr takmer doslova citovali Barbar Conan alebo Statočné srdce.
0 0
reagovat
Charlotte: Bravo, ještě chvíli a třeba se vydáš i do předaleké galaxie.;)
23143
Charlotte: Bravo, ještě chvíli a třeba se vydáš i do předaleké galaxie.*;)*
0 0
reagovat

Charlotte

1940? Nic takovýho nenacházim. Náhodou, Grant i Bogart uměli vzít pušku do ruky. Cary má na kontě Gunga Din a Humphrey Saharu. Na Arnieho sice nemaj, ale takovy neumetelove zas nebyli :)
Vsuvka: Kdo videl alespon jeden film s Jamesem Stewartem, toho musí Carrey touhle parodii poslat na podlahu ;) [link]
23142
1940? Nic takovýho nenacházim. Náhodou, Grant i Bogart uměli vzít pušku do ruky. Cary má na kontě Gunga Din a Humphrey Saharu. Na Arnieho sice nemaj, ale takovy neumetelove zas nebyli :) Vsuvka: Kdo videl alespon jeden film s Jamesem Stewartem, toho musí Carrey touhle parodii poslat na podlahu *;)* [link="http://www.youtube.com/watch?v=v7q6tI9gohM"][link][/link]
Charlotte
0 0
reagovat
Psema: momentalne vyznavam jinou archeologii-cernobile prizraky tezce valcuje Indy a jeho otec. :)
23141
Psema: momentalne vyznavam jinou archeologii-cernobile prizraky tezce valcuje Indy a jeho otec. :)
0 0
reagovat

imf

Pocitas body? :) Jinak nemyslim, ze by ten aktualni kviz situaci rozseknul, takze priste asi muzeme cekat neco opravdu hardcore. Ouch. :)
23140
Pocitas body? :) Jinak nemyslim, ze by ten aktualni kviz situaci rozseknul, takze priste asi muzeme cekat neco opravdu hardcore. Ouch. :)
imf
0 0
reagovat
Mr.Hlad: jsi zkratka clovek, ktery umi zit ve sve dobe, nepotrebuje se (jako ja:) dojimat nad pribehy z dob mladi nasich prababicek a obdivne zirat na pany, kteri maji sva nejlepsi leta pulstoleti za sebou. :)
KarelR: hleda se texasky masakr motorovou pilou roku vyroby 1940:)
23139
Mr.Hlad: jsi zkratka clovek, ktery umi zit ve sve dobe, nepotrebuje se (jako ja:) dojimat nad pribehy z dob mladi nasich prababicek a obdivne zirat na pany, kteri maji sva nejlepsi leta pulstoleti za sebou. :) KarelR: hleda se texasky masakr motorovou pilou roku vyroby 1940:)
0 0
reagovat
Mr. Hlad: Nejsi, nejsi. Nálet práškovacího letadla a honička před zadní projekcí jsou jediný opravdu zábavný momenty filmu. Musíš se holt smířit s tím, že se někteří z nás narodili k tomu, aby lovili zlato v minulosti a někteří zase v přítomnosti.;)

Charlotte, KarelR: Please, do not hurt me. ;) Víte, že mám s Hitchem obecně trochu problém. ;)
23138
Mr. Hlad: Nejsi, nejsi. Nálet práškovacího letadla a honička před zadní projekcí jsou jediný opravdu zábavný momenty filmu. Musíš se holt smířit s tím, že se někteří z nás narodili k tomu, aby lovili zlato v minulosti a někteří zase v přítomnosti.*;)* Charlotte, KarelR: Please, do not hurt me. ;) Víte, že mám s Hitchem obecně trochu problém. ;)
0 0
reagovat

Mr. Hlad

We will always have Commando. ;)
23137
We will always have Commando. ;)
Mr. Hlad
0 0
reagovat
Míša možná, já těžko. Já to viděl poprvé před šesti sedmi lety a nebavilo mě to. Časem jsem došel k názoru, že sem to tehdy správně nepochopil a před půl rokem jsem si to dal znovu. V půlce jsem to vypnul. Jsem zkrátka nevzdělanej ignorant, ale už sem se tim naučil žít :)
23136
Míša možná, já těžko. Já to viděl poprvé před šesti sedmi lety a nebavilo mě to. Časem jsem došel k názoru, že sem to tehdy správně nepochopil a před půl rokem jsem si to dal znovu. V půlce jsem to vypnul. Jsem zkrátka nevzdělanej ignorant, ale už sem se tim naučil žít *:)*
0 0
reagovat
Mr.Hlad: Touché. Bozsky Cary je chlapik v modernim pojeti neakcni a hlavne je videt, jak je desive neprakticky. Tu motorovou pilu by ani nezapnul. :) Vyjimka je Na sever severozapadni linkou, kde chrabre bojuje s praskovacim letadlem a ma tam hyperadrenalinovou autohonicku. I Misa Bay by zbledl zavisti... :D
23135
Mr.Hlad: Touché. Bozsky Cary je chlapik v modernim pojeti neakcni a hlavne je videt, jak je desive neprakticky. Tu motorovou pilu by ani nezapnul. :) Vyjimka je Na sever severozapadni linkou, kde chrabre bojuje s praskovacim letadlem a ma tam hyperadrenalinovou autohonicku. I Misa Bay by zbledl zavisti... *:D*
0 0
reagovat
Následná diskuze mezi mnou a slečnou spadla do velké černobílé díry... OT smazáno :)
23134
Následná diskuze mezi mnou a slečnou spadla do velké černobílé díry... OT smazáno :)
0 0
reagovat

Charlotte

Na Příběhu z Philadelphie mě štvalo v podstatě všechno. Katherine byla otravná rozmazlená kravka a ti tři, kteří o ni v podstatě bojovali, se chovali chvílema jak idioti. Celá ta "romance" mi přišla neskutečně vyumělkovaná a nucená. Přiznám se, že jsem při tom filmu po dvaceti minutách začal pracovat na kompu a vnímal sem to napůl. Zkrátka nesympatický postavy a nuda, ale chtěl sem to dokoukat, protože sem tak nějak doufal, že na konci vezme Grant třeba motorovou pilu a rozřeže všechny na kusy. A já pak pochopím to vysoký hodnocení (tohle celý brát prosím velmi s rezervou ;))
23133
Na Příběhu z Philadelphie mě štvalo v podstatě všechno. Katherine byla otravná rozmazlená kravka a ti tři, kteří o ni v podstatě bojovali, se chovali chvílema jak idioti. Celá ta "romance" mi přišla neskutečně vyumělkovaná a nucená. Přiznám se, že jsem při tom filmu po dvaceti minutách začal pracovat na kompu a vnímal sem to napůl. Zkrátka nesympatický postavy a nuda, ale chtěl sem to dokoukat, protože sem tak nějak doufal, že na konci vezme Grant třeba motorovou pilu a rozřeže všechny na kusy. A já pak pochopím to vysoký hodnocení (tohle celý brát prosím velmi s rezervou *;)*)
Charlotte
0 0
reagovat
KarelR: radši neslibuj:) Starší neznamená nutně lepší, černobílost neimplikuje kvalitu. Nechápu lidi, co sekají jedno maximální hodnocení vedle druhého všem archivním kouskům.
Hitchcocka zbožňuji, ale třeba Ptáci mi v rámci jeho filmografie připadají veskrze průměrní. U Maltézského sokola i Hlubokého spánku jsem nehorázně zívala.
Bogart je nejcivilnější v Sabrině, zatímco ve vyzdvihované Africké královně bych ho, i s těmi odpornými vousy, předhodila lačnícím krokodýlům. A i božský Cary Grant měl své slabé lidské chvilky.
Mr.Hlad: Tvůj přístup mi je sympatický. I v případě skvostů, které jsou omotány zlatou nití a (ne) kritickou chválou kolem dokola, mi taková ta mumifikace (koukat, ale nesahat) zásadně nesedí, zpochybňovat lze cokoli, i Casablancu. Co ti vlastně vadilo na Příběhu z Filadelfie kromě hereckého retrostylu?:)
Timing is everything. Já jsem se teď poprvé nachomýtla k jednomu dílu Indiana Jonese, který mě absolutně nikdy nezajímal. A v extázi jsem padala z gauče.
23132
KarelR: radši neslibuj:) Starší neznamená nutně lepší, černobílost neimplikuje kvalitu. Nechápu lidi, co sekají jedno maximální hodnocení vedle druhého všem archivním kouskům. Hitchcocka zbožňuji, ale třeba Ptáci mi v rámci jeho filmografie připadají veskrze průměrní. U Maltézského sokola i Hlubokého spánku jsem nehorázně zívala. Bogart je nejcivilnější v Sabrině, zatímco ve vyzdvihované Africké královně bych ho, i s těmi odpornými vousy, předhodila lačnícím krokodýlům. A i božský Cary Grant měl své slabé lidské chvilky. Mr.Hlad: Tvůj přístup mi je sympatický. I v případě skvostů, které jsou omotány zlatou nití a (ne) kritickou chválou kolem dokola, mi taková ta mumifikace (koukat, ale nesahat) zásadně nesedí, zpochybňovat lze cokoli, i Casablancu. Co ti vlastně vadilo na Příběhu z Filadelfie kromě hereckého retrostylu?:) Timing is everything. Já jsem se teď poprvé nachomýtla k jednomu dílu Indiana Jonese, který mě absolutně nikdy nezajímal. A v extázi jsem padala z gauče.
0 0
reagovat

IMDb Top 30 missing (koukám, že 31-40 jsem viděl :)

Sedm samurajů (jsem na 43 minutách), 12 Angry Man, Město bohů, Dr. Divnovláska, Memento (vydržel jsem 5 minut - nenávidím Guye Pearce), Klub rváčů, Lawrence z Arábie.
Všechny tyhle filmy mám doma a čekají na svou šanci...
A slibuju, že jestli nepřijde Charlotte, nespustíme flame o starejch filmech.
P.S. It's a Wonderful Life je jeden z mých nejoblíbenějších filmů vůbec :)
23131
Sedm samurajů (jsem na 43 minutách), 12 Angry Man, Město bohů, Dr. Divnovláska, Memento (vydržel jsem 5 minut - nenávidím Guye Pearce), Klub rváčů, Lawrence z Arábie. Všechny tyhle filmy mám doma a čekají na svou šanci... A slibuju, že jestli nepřijde Charlotte, nespustíme flame o starejch filmech. P.S. It's a Wonderful Life je jeden z mých nejoblíbenějších filmů vůbec :)
IMDb Top 30 missing (koukám, že 31-40 jsem viděl :)
0 0
reagovat
Super - sem se na tvtipy těšil pomalu stejně jako na dnešní díl Heroes :D:+
23130
Super - sem se na tvtipy těšil pomalu stejně jako na dnešní díl Heroes *:D**:+*
0 0
reagovat
Zlodeji z Harwardu jsou fajn
John Q je vic nez prumerny film
23129
Zlodeji z Harwardu jsou fajn John Q je vic nez prumerny film
0 0
reagovat
No konecne. Uz sem chtel psat acko..8)
23128
No konecne. Uz sem chtel psat acko..*8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se