Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Justice League mění skladatele


ikona
KarelR
danny elfmanjoss whedonjustice league
Batmanova parta bude mít hudbu od klasika, který není u superhrdinů zrovna nováčkem. 

Hollywoodští insideři se v tuhle chvíli nemohou shodnout na tom, jestli se Justice League zásadně přetáčí, anebo jen důkladně dotáčí. Za kamerou každopádně sedí Joss Whedon, jenž by měl odevzdat zhruba 2 měsíce práce (schválené Zackem Snyderem), a fotky z placu naznačují, že dostaneme třeba nový flashback z první světové války (že by cameo Stevea Trevora?!) nebo Hall of Justice, slavné comicsové sídlo Justice League.

Kreativní šéf DC Comics Geoff Johns nedávno prohlásil, že chce novým filmům vdechnout víc srdce, humoru, naděje, hrdinství a optimismu – tedy všechno, co fungovalo ve Wonder Woman. A právě s tímhle krokem by měla souviset výměna skladatelů, hudbu k Justice League totiž nesloží Junkie XL (Deadpool, Batman vs. Superman), nýbrž Danny Elfman, jenž má za sebou Hulka, Spider-Mana, Spider-Mana 2, Batmana, Batman se vrací a Avengers: Age of Ultron.

 

Ano, k Justice League Elfmana zřejmě dostal poslední zmíněný film, na němž pracoval s Jossem Whedonem. I jeho předchozí zářezy ale jasně ilustrují, že Warneři prostě touží po hravější hudbě, která nebude tolik stát na elektronice a sedne si s krapet zábavnějším tónem celého filmu.

---

Vytáhni v hospodě: Affleckův Batman už podruhé dědí skladatele s netopýří zkušeností. Zatímco Zimmer předtím pracoval s Balem, Elfman má za sebou legendární motiv pro Keatona.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace