Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Justice League bez Snydera, nastupuje Whedon


ikona
Mr. Hlad
batmanjoss whedonjustice leaguezack snyder
Justice League vyrazí do akce bez svého režiséra. Zack Snyder si kvůli tragédii v rodině dává filmařskou pauzu. 

Zacka Snydera v poslední době moc nemusíme a jeho Justice League zatím působí jako film, který bude mít přesně ty samé chyby a problémy co Muž z oceli nebo Batman vs. Superman. Navíc jsme vzhledem ke zmatkům, které u Warnerů panují, spíš nervózní než natěšení a byli bychom asi vcelku rádi, kdyby film režíroval někdo jiný.

Teď se nám to splnilo, Zack Snyder totiž od rozdělané Justice League odchází. Radost z toho ale rozhodně nemáme, protože to není kvůli kreativním neshodám nebo problémům na place, ale bohužel z osobních a hodně ošklivých důvodů.

 

V březnu totiž spáchala Snyderova dcera Autumn sebevraždu. Rodina tuhle informaci držela z pochopitelných důvodů pod pokličkou, Snyder teď ale přiznal, že chce být se svými nejbližšími a celý film je pro něj momentálně na druhé koleji. Warneři celou situaci chápou a se Snyderem se (snad jen krátkodobě) loučí, stejně jako s jeho manželkou Deborah, která byla jednou z producentek.

Kdo Justice League přebírá? Jak jste zjistili z titulku, náhradníkem je Joss Whedon, režisér Avengers, budoucí Batgirl a málem i tvůrce Wonder Woman. Whedon byl už na promítání pracovní verze a spolu se Snyderem dopisoval několik nových scén, takže ví, do čeho jde. Jeho práce prý nebude moc náročná ani zásadní, nemáme tudíž čekat nové postavy nebo podzápletky a listopadová premiéra se nikam neodsouvá.

Celkem hlasitě jsme volali po Snyderově odchodu od superhrdinů, takhle jsme si ho ale rozhodně nepředstavovali. Snad se rodina s celou tragédií v rámci možností co nejdřív vyrovná. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (23)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace