Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2016 - 2. část


ikona
imf
Nejvíc cool momenty, nejzábavnější hrdinové, nejlepší herečky, nejvydařenější hlášky a spousta dalších informací, bez kterých nemůžete žít 
Máme tu druhou část naší rekapitulace filmového roku 2016. Tentokrát se podíváme na herečky, plakáty, erektivní scény i nejvíc cool momenty loňských dvanácti měsíců. 

Redakční tip - "I am one with the Force and the Force is with Me"

Rogue One nám v Kostce nějak protekl mezi prsty, ale nejlepší hlášku si zajistil s předstihem. Možná i proto, že onu mantru "I am one with the Force and the Force is with Me" tu Donnie Yen drmolí skutečně často a dokolečka. A víte co, jako modlitbička fanoušků se to určitě uchytí, zvlášť když si potřebujete zkrátit čekání na další epizodu, spinoff, videoherní adaptaci, seriál, novou edici plážových ručníků, pískajících hraček, blikajících lego stavebnic nebo spoře odděných panenek.Tak začněte zaříkávat, nějaká Star Wars novinka je určitě za nejbližším rohem.

 

Osobní tip Civala: "Prcám Barcu!" V kinech zatím nebyla, ale pamatuju si ji z loňska víc než cokoliv jinýho.

Osobní tip Imfa: Z Deadpoola by se daly vypsat celé stránky narážek a konverzací, ale na tuhle jsme se těšili už od trailerů a zařídil ji překvapivě nikoliv Deadpool alias Ryan Reynolds, ale ostřílený komik T.J. Miller. Ano, mluvíme o jednom z popisů Deadpoolova nového zevnějšku. "Vypadáš jako avokádo, co ošukalo starší avokádo", ačkoliv musím říct, že i alternativní "Vypadáš jako kdyby Freddy Krueger ošukal topografickou mapu Utahu", má docela říz.

Osobní tip KarlaR: "Dormammu, I´ve come to bargain!" - Ve většině blockbusterů se všechno rozhodne v epické bitvě nebo alespoň dlouhém pěstním souboji, Doctor Strange ale vsadil na intelekt hlavního hrdiny. Strange si prostě vyrazí pokecat z padouchem z jiné dimenze a umele ho jednou (zhruba dvacetkrát zopakovanou) hláškou. Boží!

Osobní tip Mr. Hlada: "Nosíš šaty a máš za kámoše zvíře. Seš princezna" - Tahle věta z Odvážné Vaiany, kterou pronese polobůh Maui směrem k hlavní hrdince, vystihuje osmdesát let disneyovek víc než dokonale. 

Osobní tip TedGeorge: "Is She With You?" - Osudové setkání Bruce Waynea a Clarka Kenta mne zklamalo a viním z toho režiséra Zacka Snydera. Mít takhle rozdané karty a tak neskutečně to s prominutím… pokazit, to je na panáka. Přesto mi tento film nabídnul několik výborných scén a jednu z nich obstaral nástup Wonder Woman na scénu. Zmatený pohled dvou superhrdinů a ona suchá hláška jenom podtrhla, že dlouho očekávaná spolupráce titánů měla sakra velký potenciál. Pořád doufám, že Snyder vstane jako bájný Fénix z popela a už za pár měsíců nám s Justice League vytře zrak.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace