Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2016 - 2. část


ikona
imf
Nejvíc cool momenty, nejzábavnější hrdinové, nejlepší herečky, nejvydařenější hlášky a spousta dalších informací, bez kterých nemůžete žít 
Máme tu druhou část naší rekapitulace filmového roku 2016. Tentokrát se podíváme na herečky, plakáty, erektivní scény i nejvíc cool momenty loňských dvanácti měsíců. 

Redakční tip - La La Land

V užším výběru jsme měli hned několik kandidátů a vlastně je najdete v tipech jednotlivých členů redakce. Jednohlasně nakonec vyhrál plakát k La La Landu, který vás doslova roztančí. Ony pózy u lampy na kopci nad L.A. jsou prostě nakažlivé. Když najdete papundeklový stojan v předsálí, budete je zkoušet napodobit. Nebo alespoň chytnete Emmu Stone za zadek, jako to udělal Cival na projekci v New Yorku. Mluvíme o papundeklové Emmě Stone. Bohužel.

 

Osobní tip Civala: Film jsem neviděl a celkem věřím tomu, že bude srágora, ale plakáty a výtvarné pojetí měl Refnův Neon Demon prostě famózní.

Osobní tip Imfa: Kompletní posterová kampaň Deadpoola se vydařila, ale tématické plakáty byly nejlepší. Třeba ten, co lákal na Deadpoola jako ideální romantickou komedii na Valentýna. A nekecal, protože ta romantika ve filmu opravdu funguje!

Osobní tip KarlaR: Na dvojku Johna Wicka se snad všichni těšili automaticky, první plakát, na němž si Keanu přišel pro nové kvádro, ale přesto zvedal tep. Hrozná stylovka, po které nešlo neřvat: "Kde je sakra ten trailer?!?"

Osobní tip Mr. Hlada: Ulice Cloverfield 10 byl chytrý a originální film. A to samé i jeho plakát, který na první pohled nevykecá všechno podstatné, ale po filmu se na něj budete koukat malinko jinak. Má to nápad, efektní provedení, tajemství a nejspíš to vypadá sakra dobře na zdi. Asi si ho fakt koupím. 

Osobní tip TedGeorge: Kniha džunglí mi udělala radost a musím se přiznat, že jsem jí před premiérou vůbec nevěřil. Do kina jsem nicméně šel a film si parádně užil. Až poté jsem začal znovu doceňovat povedenou trailerovou kampaň a narazil jsem na ten plakát, který mi velmi silně asociuje nějaký jiný film. Jenom si tak vzpomenout který. Co může být lepší vizitkou pro to lejstro, než fakt, že stačí jeden pohled na plakát a člověk má chuť si film pustit znovu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace