Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Komu se postaví Doctor Strange?


ikona
Mr. Hlad
doctor strangemarvel
Jaké role čekají v kouzelnické marvelovce na Rachel McAdams a Madse Mikkelsena?  

Před pár dny jsme dostali první oficiální obrázek z comicsovky Doctor Strange a vzhledem k tomu, že premiéra bude už v listopadu, Marvel začíná šlapat na plyn při propagaci. Konec konců Captain America: Občanská válka už vybalil první trailery, známe příběh i rozložení sil na obou stranách, takže je na řadě přesunout se dál. Jen pro jistotu – Doctor Strange bude příběh geniálního, ale arogantního chirurga, který po nehodě může pověsti bílý plášť na hřebík. Vydá se tedy do Nepálu, kde se začne učit magii pod vedením postavy jménem The Ancient One. Jestli to bude chlap, nebo ženská, zatím nechce nikdo říct, ale podle všeho něco mezi tím. Taky ho/ji hraje Tilda Swinton. Tvůrci ale teď prozradili, co můžeme čekat od dalších postav.

 

Tak předně – hlavní záporák bude Mads Mikkelsen a nikoliv Chiwetel Ejiofor, jenž si zahraje Barona Morda, kouzelníka a comicsového konkurenta Stephena Strange. Marvel ho nejspíš využije v potenciálním pokračování a síly zla má fakt reprezentovat především Mikkelsen. Koho si zahraje, nechce nikdo prozradit, ale taky půjde o mága, jenž se může pochlubit vlastní sektou a touží se zmocnit  síly The Ancient One a vypustit ji do světa. To už máme tři kouzelníky a to asi stačí. Rachel McAdams kouzlit nebude, nakonec ji čeká role Strangeovy kolegyně z nemocnice, která ho znala před nehodou a narazí na něj i potom, co se začne věnovat magii. A právě ona ho bude trochu držet na uzdě a občas apelovat na jeho lidskost.

---

Vyráhni v hospodě: Mikkelsen si měl zahrát hlavního záporáka už ve druhém Thorovi, ale kvůli seriálovému Hannibalovi bohužel neměl čas a nahradil ho Christopher Eccelston.  

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (8)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace