Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy uvidíme druhou Godzillu?


ikona
KarelR
godzillagodzilla 2
Brzy to nebude... 

Že nám nová Godzilla moc nesedla jste se mohli dočíst v prvních dojmech i v recenzi. Netřeba to tedy nadále rozpitvávat a můžeme se začít soustředit na sequel, který obří ještěrce zajistily půlmiliardové tržby.

Kdy přesně se ho dočkáme? Ačkoliv se o přípravách dvojky mluví už nějakou dobu, až nyní bylo potvrzeno, že jej máme očekávat 8. června 2018. Čtyřletá pauza přitom souvisí s tím, že Warneři čekají na režiséra Garetha Edwardse, který momentálně chystá tajuplný spin-off ze světa Star Wars. Jakmile ho ale 16. prosince 2016 vypustí do kin, sebere dávno sepsaný scénář další Godzilly a hurá do demoličního módu.

O zápletce druhého dílu se toho zatím moc neví. Na Comic-Conu jsme nicméně zjistili, že se fanoušci mohou těšit na řadu klasických monster. Comeback hlásí Rodan, Mothra i King Ghidorah, o větší devastační měřítko tak zřejmě nebude nouze.

Těšíte se na druhou Godzillu, nebo vás nový směr odradil? A vítáte čekání na Edwardse, nebo byste vyměnili režiséra a šoupli premiéru na léto 2016? Dejte vědět v diskuzi.

---

Vytáhni v hospodě: Godzilla byla původně obří zmutovaná chobotnice, ale ještě ve storyboardové fázi dostala dinosauří facelift.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace