Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Avatar 4 potvrzen


ikona
KarelR
avatar 2avatar 3avatar 4james cameron
James Cameron kráčí v hobitích šlépějích. 

Tak to šlo rychle. Na internet čerstvě unikla zpráva, že James Cameron najal Joshe Friedmana (Válka světů, Terminátor: Příběh Sáry Connorové), aby mu pomohl se scénářem Avatara 2. A už tu máme plnokrevné prohlášení od Foxů, kteří potvrzují nejen tuhle scenáristickou výpomoc, ale rovnou další tři.

 

Cameron se totiž definitivně rozhodl k tahu, o kterém se spekuluje už přes rok. Místo dvou pokračování Avatara uvidíme rovnou tři, a to o Vánocích 2016, 2017 a 2018. Moc práce i na Velkého Jima? Přesně tak. Mimo něj a Friedmana proto přiloží scenáristickou ruku k dílu ještě Shane Salerno (Stoneovi Divoši, Vetřelec vs. Predátor 2) a především žádané duo Rick Jaffa a Amanda Silver (Zrození planety opic a jeho pokračování, Jurský Park 4).

Zatím není jasné, jak si pětice pisálků rozdělí práci. Cameron nicméně zůstane ve středu dění a bude jím obdivované pracanty (Vetřelec vs. Predátor 2? Vážně?) pečlivě monitorovat. Z války jednoho muže se tak stává týmovější snaha, která brzy převezme štafetu po Hobitech. A to jak premiérovou, tak výrobní, protože Jake Sully a spol. zaberou novozélandské ateliéry a zaúkolují Wetu zhruba v době, kdy tam Peter Jackson dokončí svoji pohádkovou trilogii.

 

Další tři modré filmy, které hodlají předvést technickou revoluci minimálně podvodním motion capture? Paráda. Pokud se jim podaří alespoň vyrovnat super jedničku (zdravím snaživé hatery), máme jistou spoustu opulentní sváteční zábavy.

---

Vytáhni v hospodě: Třetí Hobit jde do kin 17. prosince 2014, i Vánoce 2015 by měl každopádně ovládnout film Petera Jacksona. Ano, nad druhým Tintinem se pořád ještě nezavřela voda!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace