Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cameron má terminátořího pomocníka


ikona
KarelR
avatar 2james cameron
Kdo se bude podílet na scénáři druhého Avatara? 

Avatar 2 je na cestě a s trochou štěstí ho uvidíme o Vánocích 2015. To není žádná nová zpráva, poprvé si ale můžeme být jistí tím, že má James Cameron hotovou první verzi scénáře. První avataří film naoko napsal sám, už dávno se ale ví, že mu s ním trochu pomohla Laeta Kalogridis (Prokletý ostrov). A s dvojkou to bude podobné, jelikož i tady Cameron zapojí další pisatelskou duši.

Bude jí Josh Friedman, což je jméno, které vám nejspíš nic neříká. Tenhle pán má ale na svědomí třeba Válku světů (přepisoval scénář Davida Koeppa) a s Cameronem ho pojí velice zajímavá okolnost. Vymyslel totiž televizní spin-off Terminátora, Příběh Sáry Connorové, který v Americe zřejmě není považován za hroznou ptákovinu.

 

A nejspíš ho má rád i Cameron, který by jinak těžko dával Friedmanovi do rukou svůj vlastní scénář. Najal ho vyloženě kvůli tomu, že se potřebuje věnovat pre-produkci? Nebo bláhově věří tomu, že Friedman chápe jeho postavy a dokáže je rozehrát lépe? O tom můžeme jen spekulovat a je to vlastně zbytečné. Hlavní je, že se výlet do podvodních částí Pandory hýbe kupředu a snad se dostane do kin za výrazně kratší časový úsek než jednička.

---

Vytáhni v hospodě: Cameron se nedávno nechal slyšet, že by se Iron Man 3 a Muž z oceli vážně obešli bez zbytečných 3D konverzí. Pravdu díš, Jime!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace