Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Downey se vrátí v dalších Avengers


ikona
KarelR
avengers 2avengers 3marvelrobert downey jr.
Spider-Man naopak přišel o jednu krasotinku. 

V minulých týdnech bylo v Marvelu zatraceně horko. Robert Downey Jr. se totiž začal maličko cukat ohledně návratu do starkovského brnění, a navrch se rozneslo, že chce lepší platy i pro svoje herecké kolegy. Pro pověstně šetřivé studio to asi nebyly hezké chvíle, jelikož po megahitových Avengers těžko před někým obhájíte, že nemáte na účtě pár volných miliónů.

Nakonec se ale vše v dobré obrátilo. Comicsoví šéfové zjevně vytáhli šekové knížky, vyslechli si Downeyho bolestivé cifry, a zajistili svým fanouškům dvě další štace milovaného rebela v plechovce. Ten pravý a jediný Tony Stark se tedy objeví v druhých i třetích Avengers, po kterých ale bude jeho budoucnost opět nejistá. Nechá se Downey ukecat do Iron Mana 4? Pokud na něj bude mít jen trochu chuť, Marvel ho určitě nenechá utéct k jiným rolím.

 

Na jedné comicsové straně tak máme šťastný konec, trochu divočejší věci se ale dějí naproti u Sony. Tam před pár dny ohlásili data premiér třetího a čtvrtého Amazing Spider-Mana, v nich bychom si měli dosyta užít Mary Jane Watson. Problém je ale v tom... že zřejmě nebude mít tvář Shailene Woodley.

Mladý objev z Payneova dramatu Děti moje se sice měl objevit na konci Amazing Spider-Mana 2. Marc Webb se ale nakonec rozhodl Mary Jane z filmu zcela vystřihnout a soustředit se jen na vztah Petera a Gwen Stacy, což by bylo normálně bráno jako značně neortodoxní tah. Už v jedničce se ale stříhalo bez větších potíží (viz poměrně zásadní scéna se Spideym, Lizardem a doktorem Rathou), takže vyhození MJ zase tolik nepřekvapí. Měla se ostatně objevit jen ve třech scénách, které prý na podlahu střižny putovaly bez výrazného ovlivnění příběhu.

 

Počká si tedy Shailene na trojku? Původně se myslelo, že ano. Už teď je ale skoro jisté, že bude přeobsazena, neboť se jí začal povážlivě plnit diář. Nejnovější spekulace pak dokonce naznačují, že už v Sony našli náhradu - blonďatou krásku Sarah Gadon z Cosmopolis. A tu si pavoučí fandové určitě pověsí nad postel raději, takže... případ uzavřen.

---

Vytáhni v hospodě: Shailene Woodley nejspíš podtrhly nohy i nemilé fandovské reakce na první fotky z placu. Tuhle MJ totiž mnoho internetových fanboyů nevydýchalo. Smutné.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace