Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Iron Man vs. kyborg?


ikona
KarelR
iron man 3marvel
Tony Stark by si to za rok mohl rozdat se sobě rovným. 

Dobře, dobře, slyším. Zahlcujeme vás comicsovými články. Jenže co máme dělat, když na internet den co den přistávají marvelácké novinky, kterých vám ve výsledku neservírujeme ani půlku? Tušili jste třeba, že se v Iron Manovi 3 neobjeví Černá vdova, ale zato uvidíme Rebeccu Hall v roli, kterou odmítla Jessica Chastain? Ne? To protože jsme tyhle castingové veletoče raději přeskočili a čekali, až je budeme moct spojit s něčím zásadnějším.

A ta chvíle nastala teď. Nechť je tedy známo, že ve třetím Iron Manovi neuvidíme Scarlett Johansson. Místo ní si bude Robert Downey Jr. povídat s Rebeccou Hall, která ztvární inteligentní, vtipnou a pohlednou vědátorku, jejíž práce bude nejspíš souviset s nanovirem Extremis. Právě ten by mohl Tonyho přeměnit v něco na způsob kyborga (pro detaily si skočte do minulé novinky), což je stále ten nepravděpodobnější vývoj, jaký by měl železňákovi dopřát režírující Shane Black.

Tonyho transformace do výrazně mocnější bytosti by ale nemusela být jedinou zásadní přeměnou, kterou ve filmu uvidíme. Marvel totiž ohlásil, že se ve filmu jako záporák objeví podplukovník Erik Savin. Méně známého comicsového vojáka, jež byl po setkání s nášlapnou minou přeoperován na kyborga jménem Coldblood, si zahraje James Badge Dale. Chase z 24 hodin nebo Leckie ze seriálového Pacifiku tak momentálně asi trénuje zlé pohledy, protože natáčení začíná už tenhle měsíc. A uhrát Robocopa po marvelácku určitě nebude legrace.

Promění se Stark a Savin v kyborgy a dají si robotický duel, přestože se v comicsovém světě prakticky nepotkali? Nebo se bude Iron Man 3 ubírat úplně jiným směrem? Spekulovat samozřejmě můžeme už nyní. Do prvních upoutávek jsou to ale jen předpoklady podle comicsových historií, na které filmaři často nedbají. Třeba to bude právě Blackův případ, každopádně se nám tu ale rýsuje zajímavá podívaná, která Tonyho Starka těžko nechá přešlapovat na místě.

---

Vytáhni v hospodě: James Badge Dale se bude v létě 2013 potýkat se zombie invazí po boku Brada Pitta ve World War Z a objeví se i v Lone Rangerovi Johnnyho Deppa. A k tomu Iron Man 3? Tomu se říká kariérní vzestup.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (25)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace