Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #10 s tunou obrázků


ikona
Cival
víkendový výplach
Comicsoví hrdinové, celebrity bez make-upu a tradiční douška o Stmívání ve výplachu pro tento týden... 

Jubilejní desáté vydání střípkosběrné rubriky právě leží na vašem monitoru. Jen do něj.

Distribuční úlet týdne

A máme z toho už vážně pravidelnou rubriku… Tentokrát řádí společnost Intersonic. Podzim by pro ni mohl být velice zajímavý, minimálně si snad zlepší reputaci díky pokusům o převedení originální kampaně na Paranormal Activity do domácích podmínek. Intersonicu asi ani nevadí, že se tahle hororová senzace už válí pár týdnů na netu, kde si ji kdekdo může stáhnout a předčasně zjistit, jestli strýček Spielberg náhodou jen nehypeuje. Existence internetu zjevně zůstala hlavám pomazaným utajena i v případě sci-fi propadáku Babylon A. D.. Ten vyhořel v Americe, u nás se nepromítal a na síti zaujal víceméně jen tím, že je k mání v lobotomickém sestřihu studia i v náročnější, ovšem stále nijak zázračné verzi režiséra Mathieua Kassovitze. Babylon A. D. takhle ovšem vzbuzoval pozornost zhruba před rokem. Do českých kin se má přesto podívat až 25. března 2010! Víc jak rok a půl po americké premiéře! Teď mi řekněte: Je český fanclub Vina Diesela tak početný a trpělivý, nebo se někdo zbláznil?

Foto týdne

Když si J. Jonah Jameson otevřel ve středu LA Times, musel samou radostí spolknout svůj doutník. V Hollywoodu totiž zatkli Spideyho. Konečně! 

Kauza týdne

Když jsme u těch kriminálních kauz, svým způsobem mě potěšil i nález české verze Bonnie a Clydea, o které čile referovala domácí média. Za láskou je třeba se někdy prostřílet, to ví každý citlivý filmový fanoušek. Každý citlivý filmový fanda taky musí řvát bolestí, když dojde řeč na update klasiky s Warrenem Beatym a Faye Dunaway. Na rozdíl od plánovaného (a v týdnu naštěstí i zrušeného) remaku Oldboye na něj opravdu dojde. Jmenovat se bude The Story of Bonnie and Clyde, napsala a režírovala jej Tonya S. Holly, jejíž poslední celovečerní snímek When I Find the Ocean nabídl srdcervoucí drama náctileté dívky a jejího psa (IMDb rating 3,2/10, trailer musíte vidět). Teď režisérka kutí film, který ji proslaví. Bonnie si zahraje popová hvězdička Hillary Duff a Clydea modýlek Kevin Zegers. Fakt nevím, jestli mám blít hned teď, nebo si obsah svého žaludku schovat až na demonstrativní pozvracení plátna v kině. Tohle bude teror roku.

 

Plakátové průšvihy týdne

Poster fail. Kdybych neznal mdlý trailer na snímek Nějak se to komplikuje, vůbec bych nezvládl dešifrovat, co se sakra děje na plakátu k němu. Natož, že jde o náruživou romantiku, v níž figuruje milostný trojúhelník postaršího data výroby.

Výborně pobavil i plakát na Blind Side, kde je Sandra Bullock vyphotoshopovaná (resp. její pánev a pravá tvář) do podoby šetnáctileté modelky. Pořád to říkám: Stárnout se nesmí. A v Hollywoodu to ani neumí.

Video týdne

Tvůrci South Parku jsou odjakživa pohotoví a rádi glosují aktuální témata. Nedávno se strefovali do Michaela Baye, vysmáli se i Spielbergovi s Lucasem kvůli oživování Indyho, teď musel přijít na řadu Avatar. A i když výsledek není kdovíjak k popukání, jistou trefnost mu neupřete.

Módní kreace týdne

Stmívání neodskákali nejhůř fanoušci baseballových filmů a Draculy, ale Kristen Stewart. Nad její „post-twilightovskou“ vyjetostí se kolega imf zamyslí skoro vždycky, když přijde řeč na talentované herečky, kterým jeden film změnil život –  koneckonců kdo by se nad ní nepozastavoval, když vidí libovolné video ze zákulisí nebo rozhovor, kde Kristen připomíná zfetovaného rockového pohrobka. Svérázný je i její styl. Americká módní policie si s ním neví moc rady, protože je proměnlivý stejně jako obsah alkoholu v krvi Lindsay Lohan. Všechny varianty v sobě mají ale jistou znepokojivost. A že jich ze sebe dokáže Kristen hodně vysypat jen během propagace Nového měsíce.

Výpad týdne

Pořád úplně přesně nechápu, proč Brett Ratner bez ustání schytává nelítostné a nenávistné ataky. Ano, s charaktery X-Menů zametl a třetí Křižovatkou smrti spáchal zločin proti lidskosti, ale i tak si dovolím tvrdit, že 1) jsou jeho počiny na hollywoodské poměry relativně neškodné, 2) tvůrci typu Tima Storyho, Marcuse Nispela nebo Shawna Levyho točí výrazně horší filmy, 3) X-Men 3 jsou povedenější comicsárnou než Superman se vrací a hlavně než shitózní Wolverine, 4) Červený drak děsil víc než Hannibal slovutného Ridleyho Scotta a 5) je až dojemné, jak se Ratner poslední měsíce pořád hlásí o nejrůznější projekty a nikdo mu je nechce přiklepnout (nenuťte mě je vyjmenovávat). Jiní si ale zjevně myslí opak a investují svoji energii do série photoshopových koláží, v nichž je pan režisér dehonestován na nejvyšší možnou úroveň. Tyhle plakáty znáte, jen jste neviděli jejich vousaté verze.

 

 

Bulvární problém týdne

Chápu, že tohle asi nebude každého zas tak moc zajímat. Musíte ale pochopit, že jako letitý fanda Nicole Kidman, domnívající se dlouhé roky, že jde o nejkrásnější ženu planety, vnímám dané téma zvlášť citlivě. Takže... má sakra implantáty, nebo nemá? Chlapci od Jobla už pátrali, je na nich ale vidět, že jsou zběhlí spíš ve sjíždění porna, pauzování DVDček s lechtivým materiálem a vůbec se asi líp cítí za klávesnicí než někde v klubu v plném balícím nasazení. Jinak by tušili, že během mateřství probíhá v ženském těle řada specifických procesů, z nichž některé ocení hlavně fotografové a muži s vkusem (po čtyřítce navíc většina žen rozum spíš získává, než že by jej ztrácela, a cpala se pod skalpel).

Podobné přírodní případy koneckonců moc dobře známe...

Troška týdne 

Ne že bych chtěl dnešní výplach nějak zásadně přesexualizovat, ale ještě jednu poznámku si neodpustím. Moc dobře víme, co od starého náruživého lišáka Zdeňka Trošky očekávat. Preference hoštického krále jsou známé a můžete je snadno rozpoznat i z jeho komedií a pohádek, kde se co chvíli leskne sval Martina Maxy nebo hruď Mirka Šimůnka. Jenže v Doktorovi od jezera hrochů (proč chci furt psát Doktor z hor?) poznáme i jinou tvář. A navíc s Adélou Gondíkovou... jejda, to bude bžunda!

 

Hádanka týdne

Minule jste měli poznat Jasona Biggse. Tento týden byste měli identifikovat dvě slavné hollywoodské herečky v ne zrovna dobré kondici.

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace