Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Singerův televizní konec světa


ikona
Mr. Hlad
2012bryan singer
 

Bryan Singer je jedním z nejzajímavějších režisérů současnosti. Neznámí herci se pod jeho vedením mění hvězdy, vysmívané comicsové adaptace se stávají nejvýdělečnějším žánrem a Tom Cruise dokazuje, že umí hrát. Singer zkrátka umí, avšak jeho Superman se vrací nesplnil očekávání, která do něj byla vložena a režisérovi tak bude ještě chvilku trvat, než ze sebe prokletí Muže z oceli shodí.

O práci však postaráno má a nejspíš ještě dlouho mít bude. Dlouho sice chystal remake sci-fi klasiky Loganův útěk, ale z toho nakonec sešlo. U vědeckofantastického žánru však zůstane. Jen mu nabobtná stopáž a sníží se rozpočet. Bryan Singer se totiž upsal televiznímu kanálu Syfy (což je bývalý Sci-fi Channel, jen někomu přišlo víc cool, když se to bude psát takhle divně) a zrežíruje pro něj šestihodinovou minisérii, která sice zatím nemá název, ale už má zápletku. Děj by se měl zabývat v podstatě tím samým, co uvidíme v katastrofické vizi budoucnosti Rolanda Emmericha 2012. Opět dojde na kalendář starých Májů a na teorii o tom, že Vánoce za tři roky moc lidí neoslaví.

Singer se však na celou potenciální katastrofu hodlá podívat z malinko jiného úhlu a slibuje kombinaci Lovců pokladů a Šifry mistra Leonarda, takže svět se nejspíš nebude ničit, ale zachraňovat. Každopádně pořádný dobrodružný film s prvky sci-fi by měl Singer zvládnout bez větších problémů a záludnosti natáčení pro televizi by ho také neměly vylekat, konec konců jím produkovaný Doktor House začne v září už svou šestou sezónu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace