Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nákup ve žlutém...


ikona
imf
simpsonovi
 

"I was elected to lead, not to read" ("Zvolili mě, abych se pletl, ne abych četl"), tahle hláška mě v typickém rakouském přízvuku budí už několik týdnů ze sna. Ano, došlo mi s děsivou samozřejmostí, že se těším na celovečerní Simpsonovi. A teď navíc naprosto nechutně závidím Američanům, že si užívají akce, kterou lze bez váhání označit za jeden z nejlepších marketingových tahů všech dob.

Dvanáct poboček 7-Eleven (zřejmě nejrozsáhlejší americká síť koloniálů) po celých Státech se totiž mávnutím kouzelného proutku proměnilo v simpsoňácké Kwik-E-Mart krámky. Inspirace je dokonalá - najdete tu Apuova dvojníka, automat na barevnou ledovou tříšť, stejně jako řadu doposud neexistujících potravin (Krustyho cereálie, Buzzovu kolu a nebo comics s Radioaktivním Mužem). Tyto potraviny budou pár měsíců i v nabídce všech ostatních 7-Eleven obchodů, ale jen v Kwik-E-Martech najdete postavičky ze Simpsonových v životní velikosti a další vychytané bonusy.

7-Eleven mimochodem není jedinou společností, která se do marketingové kampaně ohledně slavné rodinky zapojila. Stránky SeeYellow.com představují mj. speciální homerovskou edici microsoftí konzole XBox360 a JetBlue Airways slibuje, že pokud si na premiéru Simpsonových zaletíte některým z jejích letadel, máte velkou šanci vyhrát lákavé ceny, včetně originálního políčka z filmové kopie celovečerních Simpsonových. I slavnostní premiéra bude originální, odehraje se totiž v jednom z amerických Springfieldů (těch je opravdu hodně, protože Springfield se nachází v KAŽDÉM ze států Unie). Vítěz bude vylosován už za týden, premiéra je pak naplánována na 27. července.

Už taky začínám vidět žlutě. A chci podobné kampaně i u nás. Nechat se vyfotit na simpsoňáckém gauči ve Village Cinemas mi prostě nestačí. :) Schválně nám v komentářích napište, jaká reklamní kampaň vás (třeba v poslední době) nějak oslovila.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace