Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jim Carrey je namol...


ikona
imf
jim carrey
 

Minimálně v nové komedii od Universalu s názvem Sober Buddies. Carrey si zahraje speciálního asistenta, který je přidělen obchodnímu cestujícímu - chronickému alkoholikovi. Měl by ho hlídat, aby se na důležité okružní jízdě po celých Státech nedotknul byť jediné skleničky alkoholu. Problémy nastanou, když se napije sám Carrey a totálně se utrhne ze řetězu. V následujících hodinách plných alkoholového opojení s sebou stáhne i kolegu a než se oba probudí do největší "opice" svého života, pokusí se vám roztrhat bránici na milion molekul.

Carrey by čistokrevnou komedii potřeboval. V posledních letech se totiž komerčně dost trápí. Věčný svit neposkvrněné mysli ho sice opět představil jako prvotřídního chameleona, ale návrat ke komerci v podobě Fint Dicka a Jane se krutě nepovedl, stejně jako thriller "23" v režii Joela Schumachera. Za poslední úspěšný projekt tak lze považovat "převlekovou" Řadu neuvěřitelných náhod a především Božského Bruce. Námět Sober Buddies zní velmi slibně a i když Carrey začíná být na podobné šílenosti už trochu starý (letos mu bylo pětačtyřicet), osobně nemám důvod v úspěch projektu nevěřit. Teď jen sehnat schopného režiséra, který Carreyho udrží v rozumných mantinelech a sežene mu odpovídající spoluhráče. Scénář sepsal Andrew Kurtzman, autor šílené parodie Periskop nahoru a dolů a častý autor skečů v Saturday Night Live. Termín natáčení je zatím ve hvězdách, protože Carrey se zatím rozhoduje mezi čtyřmi různýmiprojekty. Sober Buddies mají nicméně velké šance na brzkou klapku. Držte jim palce, ať už jste opilí nebo střízliví.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace