Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cameron vyfasovala Krabičku


ikona
imf
cameron diazrichard kelly
 

A Richarda Kellyho k tomu. Režisér Donnieho Darka a všemi kletbami postiženého projektu Southland Tales, se již brzy rovnýma nohama vrhne do hororu s tajemným názvem The Box. Námět sepsal Richard Matheson (autor předlohy k I Am Legend) a kolem projektu se drahnou chvíli ochomýtal Eli Roth. Teď ho však studio po neúspěchu druhého Hostelu postupně odstavilo od všech kamer (dokonce i adaptace Kingova románu Cell nabere mírné zpoždění) a Kelly byl další ve frontě. Na svůj velký průšvih totiž zatím teprve čeká - o Southland Tales se sice vyprávějí historky, které postrádají happyend, ale producenti do filmu nalili pár milionů pro potřeby dokončení, takže za pár měsíců se snad všichni budeme moci přesvědčit na vlastní oči, zda je to dílo génia nebo nefalšovaný odpad.

Tak či onak se Kelly pustí do již zmíněného hororu, ve kterém hlavní roli obstará blonďatá Cameron a tajemná krabička, ze které se po stisknutí magických tlačítek sypou peníze. Má to ovšem háček. Za každou takovou výhru je obětován jeden nevinný člověk. Prostě zmáčknete čudlík, na účet se vám připíše pár tisíc dolarů a někdo někde na oplátku umře. Dokázali byste s takovou věcí žít? Mačkali byste tlačítka často? A co kdyby jednoho dne smrtka přišla pro někoho z vašich blízkých? Zápletka mi sice připomíná nejrůznější japonské vraždící artefakty (prokletá videokazeta, prokleté noviny, prokletý jogurt... vy neznáte prokletý jogurt? :), ale snad to Kelly nějak ukočíruje. Bohužel si příliš vyskakovat nemůže - dostal jen třicet milionů (sichr) a musí se vejít do PG-13 ratingu (dvojitý sichr). Znamená to snad, že studia oficiálně přestávají hororům věřit? Vyschne žánr s dalšími pěti sequely Saw, které diváky definitivně donutí zakopat současné hollywoodské horory šest stop pod zem? To by bylo zatraceně smutné finále. Chtělo by to nový impulz. Nějaké nápady, hlasití hororoví fanoušci? Jen se pochlubte. V téhle novince je až příliš otazníků, které čekají na kloudné odpovědi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace