Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Přineste jim led!


ikona
imf
charlize theronwill smith
 

Komu? Producentům nového filmu Willa Smithe. Možná si ho pamatujete jako Tonight, He Comes. Tak zapomeňte a fixujte do hlavy superhrdinskou komedii jménem John Hancock. A nebo raději ne, všichni totiž doufáme, že je to jen pracovní název a nebo špatný vtip. Původní Tonight, He Comes zní totiž příliš dobře, než aby ho někdo jen tak zametl pod koberec. Ten název má navíc slušnou historii, protože scénář filmu obíhal Hollywoodem pěkných pár let a byl považován za jeden z nejlepších (z těch kterým se každý vyhýbá :). V jiných filmech vidíme superhrdiny, jež jsou buď nedotknutelní nebo jsou na cestě za nedotknutelností, v tomhle případě jde o superhrdinu s depresemi. Will Smith už jednoduše neví, jak se lidem zavděčit a pochybuje o sobě samém. Dokonce si najme PR agenta (Jason Bateman), aby mu trochu vylepšil image. Potíže začnou ve chvíli, kdy se zamiluje do jeho ženy. Chtělo by se říct: Je to jenom člověk, v případě že by šlo o nějakou průměrnou sexbombu, ale tohle je Charlize Theron. Věřte, že i Superman by zaváhal.

Přejmenovat projekt na John Hancock (že by Smithovo civilní jméno ve filmu, ve stylu Clarka Kenta?) vypadá tak trochu jako sebevražda, ale možná chtějí jen producenti dokázat, že Smithův komerční potenciál je v současné době nesestřelitelný. Premiéra se plánuje na 4. července (Den nezávislosti) a režíruje Peter Berg, to vypadá pro ex-doktůrka z Pohotovosti jako definitivní cesta ke hvězdám. Máme ho v redakci snad až příliš rádi a i když se nekriticky těšíme na jeho Království, všem je jasné, že film o taktické skupině, která se dostane do průšvihu v Saudské Arábii, nemůže v amerických kinech vydělat stamiliony dolarů. Superhrdina Will Smith by však mohl, pokud se bude ohánět trochu ráznějším jménem. Takže zkusme tuhle novinku smést ze stolu a doufat, že je to celé jen nepovedený pokus, jak upoutat pozornost. A abyste neměli pocit, že jste tu zbytečně ztratili tři minuty svého života, pokochejte se fotkou Charlize Theron. Hlavně na ní nesmíte civět příliš dlouho, jinak taky budete potřebovat led.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace