Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jděte s tím surfem do...


ikona
imf
comicsfantastic four 2
 

Ach jo, miluju tyhle novinky. Studio předhodí mršinu novinářům a ti mají poslušně publikovat... dobře, udělám to (Foxové mi přispívají na hypotéku :), ale nedostanete to zadarmo, kluci americký. To že má premiéru Fantastická čtyřka 2 je logické. To že hodí do etéru "překvapivou" zprávu, že hodlají natočit sólovku se Surferem, to je ještě logičtější. Věděli jste, že Michael Bay řekl, že v případě úspěchu Transformers vzniknou další čtyři filmy? Tomu říkám ždímání, myslím, že Míša moc dobře věděl, že by stejně víc jak jeden další netočil a pak by přišel na řadu někdo jako Tim Story, Dreamworks by mu trochu pozměnilo šablony, zdrbnulo rozpočet, přeobsadilo herce (z větších na menší... čím silnější franchise, tím větší riskování - podívejte se na Pottera) a jelo by se dál. Fantastická čtyřka 2 je podle prvních recenzí typickým příkladem podobného postupu. Ten film má PG rating, panebože! Je to film pro děti nebo letní nářez? Zjevně to první, což sice bylo jasné od trailerů, ale mít to takhle černé na bílém, je celkem smutné. Teď už si můžu jen vsadit, že se u toho budu smát víc než u Ghost Ridera. Šance jsou vysoké, protože hrdinů je víc a Chris Evans opravdu nezvládne zachránit situaci (jestli tenhle obrázek není CHEESY, tak jste slepí :).

Zajímalo by mě, jak se Marvel tváří na tom, že jim Fox z kdysi nejúspěšnější comicsové série vůbec, dělá barevnou rodinnou legraci, ve které na sebe všichni pomrkávají, ale nikdo nikomu neutrhne hlavu. :) Do eRkových comicsů se zjevně už nikomu nechce. Blade nebo Constantine dřív zastupovaly tu temnější stranu, která se nebála nadávat, prolévat krev a nikdy neslevila ze svých comicsových kořenů. A teď jsme na PG? Foxové slíbili, že Silver Surfer bude drsnější, ale těžko jim věřit s jejich minulostí (jen si vzpomeňte na Vetřelec vs. Predátor). Můžeme doufat jen v trochu ostřejšího Wolverinea a možná Wanted, které půjde na hranici PG-13, ale jinak se spokojte s dušínovskými hochy, kteří sice budou likvidovat, ale ve vší počestnosti. A tím myslím především všechny marvelácké kluky - Hulka, Iron Mana, Kapitána Ameriku a kohokoliv kdo bude případně následovat. Nolanův Dark Knight do eRka nepůjde, protože stojí MOŘE peněz, ale zrovna tady bych se nebál... Christopher si poradí. Já bych jenom nerad, aby nám drsňáci zmizeli úplně. Rád se podívám na Supermana, jak snáší kočičky ze stromů nebo přes sebe nechá jezdit vlak, když mi na druhé straně nabídnete někoho, kdo se nebojí ušpinit.

Sakra, co já bych dal za vzkříšení Bladea. Dejte Wesleymu meč, držte Purcella v kleci a pusťte k tomu někoho opravdu šikovného. Ať nemusím vyhlížet jen Del Torova Hellboye.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace