Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jack Black nezapomíná


ikona
imf
ben stillerheatvision and jackjack blackowen wilsonron silver
 

Kdysi totiž natočil jeden velmi svérázný seriál, který odmítla dát televizní stanice Fox do oběhu. Pár fanouškům, kteří ho viděli na festivalech, však Jack Black vzkázal, že až se z něj stane hvězda, nasadí všechny páky, aby se Jack Austin vrátil.

Kdo je Jack Austin? Astronaut který se účastnil supertajného kosmického programu, který měl dostat člověka na nejvzdálenější planety... něco se ale nepovedlo a Jack se ocitl příliš blízko Slunci. Jeho DNA se změnila a jeho mozek začal fungovat na jiné úrovni. Když na něj svítí sluneční světlo, stává se z něj génius, kterému to prostě pálí. O podobného mutanta však NASA nemá zájem a tak vyšle svého nejtajnějšího agenta Rona Silvera, kterého hraje... ehm... Ron Silver (jeho herecká kariéra je jenom pouhé krytí... viděli jste ho někdy hrát? Teď už jistě chápete ;). Při jedné honičce Ron Silver na Jacka vystřelí z experimentální pušky, ale do cesty se vrhne Jackův kamarád Doug (Owen Wilson) a zásah smíchá jeho DNA s nedaleko stojící motorkou... rázem je z něj tak trochu knightriderovský Harley Davidson - spolu s Jackem ujíždí před Ronem Silverem a pomáhají lidem, které otravují zloduši a především mimozemské síly, které začaly pronikat na Zemi.

Pokud vám to celé připadá až nechutně pitomé, vězte, že seriál režíroval Ben Stiller (v pilotním díle si též zahrál malou roličku) a projekt byl od začátku založen na parodování béčkových akčních seriálů. Chlapci z Frat Packu se rozhodli americký výraz "cheesy" překlopit do nových dimenzí a krom bezpočtu parodií si vyrobili i triky jak z 50. let. Celé to bylo bohužel až příliš stylové, než aby tomu dali Foxové zelenou. Seriál Heatvision and Jack tak zhlédli pouze návštěvníci několika filmových festivalů a pak řada lidí na internetu, po kterém tak trochu undergroundově koluje, díky čemuž si vybudoval slušnou fandovskou základnu.

Jacka tehdy zamítnutí seriálu hodně mrzelo a doufal, že se k němu ještě jednoho dne vrátí. O šest let později, s premiérou King Konga, začíná tušit, že lepší příležitost už možná nedostane. Podle všeho už nějaký ten pátek sepisuje se scenáristy původního pilotu celovečerní verzi téhle legrácky a pokud se Owen Wilson uvolí namluvit motorku jménem Heatvision a Ben Stiller si střihne cameo, budou možná producenti o dost přívětivější - Frat Pack už má dneska takový zvuk, že protlačí do výroby i takhle absurdní titul. A jestli nechcete být pozadu, zkuste si trochu zagooglovat, s trochou snahy ten pilotní díl někde najdete. Vážně stojí za to. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace