Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sejměte je všechny. Dvakrát!


ikona
imf
clive owensequel
 

Shoot 'Em Up si v redakci i mezi čtenářstvem rychle získalo příznivce a díky poslednímu traileru dokonce i různá přízviska. Někteří ho považují za druhý Crank, ti opatrnější pak za druhé Sejmi eso! Údernost upoutávky a smršť nápadů a olověných deštíků zkrátka dělá svoje. Mě osobně připadá, že na to jak stylově je komponována ukázka, bude samotný film spíš relativně normálním, ale chytrým akčňákem. Pokud za chytrost považujete, že někdo platí bouchačky pomocí stravenek a sází hlášky, nad kterými by roztál i Joe Hallenbeck z Posledního skauta. Ano, poznali jste to, mám k Shoot 'Em Up už bezmála srdcový vztah. Stačily dva trailery, kukuč Clivea Owena a relativně rozumné rozhovory s režisérem a scenáristou Michaelem Davisem. Shoot 'Em Up má premiéru až na podzim, ale už nyní mluví Davis o sequelu, který hodlá během léta nabídnout studiu k posouzení.

Davis tvrdí, že už v prvním filmu si dával pozor, aby o hrdinovi příliš neprozradil, takže se bude spíš střílet než mluvit a když už se bude mluvit, půjde o hláškování, nikoliv o rozebírání vlastní minulosti a rodinných vztahů. Scénář už je na papíře a teď zbývá sehnat peníze a přesvědčit Clivea Owena o tom, že střílení obouruč už zase přichází do módy (tedy ne že by z ní kdy vyšlo). Ideální příležitostí by mohl být chystaný Comic Con, kde budou oba (Owen i Davis) přítomni na speciální předpremiéře. Někdy těm Američanům zkrátka musíte závidět.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace