Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rodriguez balí Barbarellu


ikona
imf
remakerobert rodriguez
 

Diví se mu snad někdo? Je to přece jenom největší kost v celé širé galaxii a jejím pracovním posláním je láska, přesněji řečeno sex. S kýmkoliv a kdekoliv. V uvolněných 60. letech se režisér Roger Vadim rozhodnul nahradit vesmírné bitvy vesmírnými orgasmy a místo statného hrdiny obsadil do hlavní role svého opusu proklatě sexy Jane Fonda. Společně pak dali slovu "psychedelický" nový rozměr, jak ostatně můžete posoudit z traileru. Vřele doporučujeme celý film, protože tohle už neuvidíte. Ani předtím, ani potom. :)

O remaku už producent Dino De Laurentiis mluví poměrně dlouho, ale teď se přiblížilo čtyřicáté výročí od premiéry originálu (ten čas ale letí, z Jane Fonda se ostatně stala Příšerný tchýně :), takže je potřeba tvrdě zamakat. A aby si byl De Laurentiis jistý, že ten film někdo do příštího léta či podzimu stihne natočit, povolal si rychlíka Rodrigueze, který na Barbarelle vyrůstal. Ostatně jako každý druhý zvrhlík v Hollywoodu. Osobně si myslím, že je to dobrá i špatná volba. Rodriguez rozhodně má dost představivosti a barviček v zásobě, aby natočil novou Barbarellu ještě šíleněji, než jeho předchůdce. V případě Rodrigueze to však velmi snadno může sklouznout ke křečovité póze. Tvrdí sice, že nová verze by měla ze všeho nejvíc připomínat ženského Jamese Bonda ve vesmíru, ale pokud se bude chtít alespoň trochu přiblížit předloze, bude se muset utrhnout ze řetězu. A když se Robert trhá ze řetězu, útočí na diváky Žraločáci a Lávovky.

Na MovieZone nemáme poslední Robertovy filmy příliš v lásce, to jste si asi všimli. Už i svoje fanoušky ale Rodriguez pomalu ale jistě začíná štvát svou neposedností - Sin City 2, The Machette, Land of the Lost, The Jetsons... ten kluk si nabírá projekty s rychlostí Johna Woo a přitom je jasné, že všechno stihnout nemůže. A teď by chtěl Barbarellu? Vysněné obsazení Kate Beckinsale je tím v ohrožení, protože Rodriguez by určitě raději sáhnul po některé ze svých oblíbenkyň (a že se jich v jeho filmech nevyskytuje málo). Možná by mu to měl někdo vysvětlit, než bude pozdě. Nahazujte do diskuze svoje tipy na nejpřitažlivější herečku současného Hollywoodu, které je max. třicet, nebojí se výletů do vesmíru, vraždících panenek a divných sexuálních strojů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace