Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sejmi další eso!


ikona
imf
prequel
 

Joe Carnahan právě zažívá osvícení a zjišťuje, že hollywoodská vrata se střídavě otvírají a zavírají podle toho, jaké je právě počasí. Po komerčním neúspěchu svého neortodoxního akčňáku Sejmi eso! si cintal pentli v rozhovorech a nadával na diváky, že nepoznají kult, když jim ho někdo naservíruje na stříbrném podnose (na falešnou skromnost si tu nikdo nehraje :). Jeho frustrace byla takřka nekonečná, ale vyléčil se z ní během prvního týdne po uvedení filmu na DVD. Najednou už je zase slunečno a producenti si ho zvou na kobereček, aby s ním projednali další spolupráci. Necenzurovaná verze Sejmi eso! se totiž prodává jako vzteklá a čísla jsou natolik optimistická, že se znovu začalo uvažovat o prequelu.

Carnahan tuto myšlenku naznačil už během propagace prvního filmu, ale po slabých tržbách už jí nikdo nevěnoval pozornost. Teď má naopak Universal o direct-to-video prequel velký zájem a dokonce Carnahanovi slíbil, že dostane svých 10-15 milionů (Sejmi eso! stál 17 milionů a do černých čísel se dostal díky evropským tržbám... DVD prodeje teď vydělají právě na onen prequel) a může si dělat co chce. A to Carnahanovi vyhovuje, protože snímek má pojednávat o osudech Tremor Brothers, nechvalně proslulého tria "nácků", kteří rádi vyhazují do vzduchu interiéry budov a pak zkoumají motorovou pilou interiéry přeživších osob. Vzhledem k tomu, že film zamíří rovnou na video a DVD, nebude se muset Carnahan hádat s MPAA. Jednoduše rovnou natočí necenzurovanou a vrcholně nekompromisní verzi.

O tom, zda je linie Tremor Brothers nosná či nikoliv, bychom mohli spekulovat do alelujá. Důležité je, že Carnahan dostal druhou šanci. Osobně mám k prvnímu filmu spoustu výhrad, ale jisté kouzlo se mu upřít nedá. Uvidíme, co z Carnahana vypadne bez podpory slavných tváří.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace