Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Harry Potter? Rozmontovat!


ikona
imf
harry potter
 

Ne, skutečně si z vás děláme legraci. Ale nemůžeme za to, může za to MTV. :) David Yates si pro sebe ukradl režii šestého filmu a tak Warnerům zbývá už jen jediná možnost vyměny režiséra. A pokud budou chtít zakončit sérii ve velkém stylu, možná se uchýlí k nějaké netradiční volbě. V MTV si řekli, že jen tak z hecu vyzpovídají pár slavných režisérů a vytáhnou z nich, jak by si filmový konec Harryho Pottera představovali. Odpovědi jsou poměrně výmluvné:

David Fincher (Sedm, Zodiac): Nechali by mě to natočit temněji než třetí díl? Asi bych Harryho nechal zabít. Ve všech dobrých filmech teenageři umírají.

Rob Zombie (Devil's Rejects): Mělo by tam být hodně násilí, nahoty a sprostých slov. Harry by měl všechny fuckovat. To by tu sérii okořenilo.

Zack Snyder (300): Problém s touhle sérii je ten, že se musíte držet knížek. Žádné souložení, žádné přestřelky. Já jdu po eRkovém ratingu, takže vždycky uvažuji nad tím, jak to udělat trochu temnější a drsnější. To je podle mě ten správný směr. Hrdinové rostou a jejich publikum taky. Podle mě by bylo fajn, kdyby Harry v závěru série zemřel.

George Miller (Happy Feet): Hrdinové filmů od 60. let dodnes umírají jako na běžícím pásu. Takových snímků je spousta a je to naprosto přirozené. Nevím, proč se zrovna tenkrát zvedla taková vlna smrťákových konců, zřejmě to byl důsledek války ve Vietnamu, ale některým filmům to pomohlo. Myslím, že by od autorky bylo statečné, kdyby Harryho zabila. Kruh by se tak uzavřel.

Tom Tykwer (Parfém: Příběh vraha, Lola běží o život): Líbí se mi, že ty knihy jsou s každým dílem temnější. Já osobně bych na tyhle prvky ve filmu pořádně zatlačil. Docela mě zajímá, kam až zajdou v sedmém díle.

Edgar Wright (Jednotka příliš rychlého nasazení): Určitě bych tam chtěl mít scénu s nahým Danielem Radcliffem a koněm. Měli byste vidět ty plakáty, co visí všude po Londýně. Třípatrový Daniel Radcliffe, svlečený do půli těla. Je to... znepokojivé.

Edward Zwick (Krvavý diamant): Když jsem četl své dcerce první knížku série, bylo jí asi osm nebo devět, popravdě mě napadlo, že bych věděl, co s takovou látkou. Možná by mě to i bavilo. V případě sedmého dílu si ale nejsem tak jistý. Líbil se mi ten třetí. Alfonso Cuarón tu filmovou sérii "restartoval". Nevím, jestli bych si troufnul být pátým režisérem v řadě.

Guillermo Del Toro (Hellboy, Faunův labyrint): Nabízeli mi režii třetího filmu a já je poslal za Alfonsem. Ale mám ty knihy rád, jsou velmi košaté a podrobné. Dá se podle nich skvěle točit a temných zákoutí je tam dost a dost. Vlastně byly temné už předtím, než se do jejich adaptace pustil Alfonso. Docela bych uvítal, kdyby sedmičku točil právě on, protože ze všech zatím vzniklých filmů se mi ten jeho líbil nejvíc. Ale kdyby nemohl, klidně bych zaskočil. Jedinou podmínkou je, že bych musel některého z hrdinů zabít. Nebo bych je spíš zabil všechny. To by se mi líbilo nejvíc. Prostě bych přišel a všechno to zlikvidoval. To je vždycky zábava.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace