Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bruce vs. internet


ikona
imf
bruce willisdie hard
 

V nové Smrtonosné pasti bojuje John McClane s počítačovými teroristy a jeho představitel, Bruce Willis, si teď vyzkoušel, jaké to je bojovat s účastníky internetových diskuzí. Málokterá celebrita oficiálně přizná, že si čte recenze na internetu nebo že pravidelně navštěvuje filmové servery. Bruce na sebe v poslední době upozornil mírně rozohněnými komentáři ohledně ratingu Smrtonosné pasti 4.0. Foxové se nakonec rozhodnuli cuknout a z eRka slevili na PG-13. Je pravda, že to mohl být jen marketingový tah, protože se předem PG-13 očekávalo. Peníze se musejí točit a i když je John McClane jednou z nejslavnějších postav akčního žánru, od premiéry třetího dílu už uplynulo moře času a současná generace teenagerů zná Johna už jenom z vyprávění.

Bruce tedy rozdává rozhovory (a občas je v nich příjemně nekorektní :), přičemž jeden z nich poskytnul i známému internetovému serveru Ain't It Cool News. Po zmínce o PG-13 ratingu se v diskuzi strhlo opravdové peklo. A pak se objevil uživatel jménem Walter B. a naznačil, že film už viděl a navzdory ratingu je v něm pořád dost akce a hlášek, přesně v duchu původních filmů. A jen tak mimochodem dodal kouzelnou hlášku "Fuck Joel Silver". Po několika investigativních příspěvcích z řad čtenářů i adminů se nakonec přiznal. A byl to sám Bruce (jeho celé jméno je Walter Bruce Willis). Zkrátka měl potřebu trochu svůj film hájit (a "vyfuckovat" Joela Silvera, kdo by odolal :). Nelze se tomu příliš divit, protože je to pro něj, vedle filmů od Roberta Rodrigueze, jedna z mála šancí k návratu na výsluní. Tedy ne že by toho Bruce odehrál málo, jako jeden z vyvolených už má dávno nárok na důchod. A možná že právě o to jde. Chtěl by nějakou důstojnou tečku a věří, že Smrtonosná past 4.0 je právě takovým filmem. Jde o návrat k jeho nejoblíbenější postavě a jistě si to nechce zkazit. Kdo by mu vyčítal mírný lobbing v diskuzích?

Znovu to dokazuje, že ačkoliv celebrity na každém rohu tvrdí, že na internet raději nelezou, pravda je někde jinde. Desítky nezávislých režisérů aktivně debatují na IMDb pod profily svých filmů, ale co hvězdy nejvyšší kategorie? Kde asi surfují v pauzách mezi jednotlivými záběry? Ty největší americké weby jsou známé tím, že mají u herců a především pak režisérů jakous takous pověst (např. Joblo.com), Uwe Boll se články rovnou neobtěžuje probírat a rovnou vyzve recenzenty, aby mu to šli vysvětlit ručně. Bruce Willis sice v oné diskuzi prohodil pár ne-úplně-košér věcí - o Joelu Silverovi a také o Michaelu Bayovi (natáčení Armageddonu asi nebyla taková idylka, jak se z film zdá), ale zjevně byl upřímný a dokázal se přiznat. Kolik takových asi po internetových diskuzích běhá? My můžeme jen doufat, že se třeba takový Shawn Levy nebo Eli Roth jednou naučí česky a zabrousí na MovieZone. Možná by se v nich pak dokonce hnulo svědomí. Nebo nám jednoho krásného dne zaklepou na dveře negři s letlampou. Pak budete vědět, že jsme to dokázali. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace