Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

X-Meni do boje...


ikona
imf
david goyermagneto
 

...nebo spíš do hnoje? Foxové se do toho zas pořádně opřeli a začali skákat kolem X-Men spinoffů. U Wolverinea už se vesele obsazují komparzisti (pokud máte superschopnosti a vlastní "demáč", máte to v kapse) a Magneto už má dokonce režiséra. Tedy... "režiséra". Oni totiž sehnali Davida Goyera!

Člověk zodpovědný za tohle rozhodnutí je u mě ma... je u mě mááá.... mááágóór. Absoblbolutní blboň. Ano, moje hraná (haha) nenávist málokdy dosahuje rozměrů Manhattanu, ale tohle je jeden z těch případů. Už když se Brett Ratner dotknul třetích X-Menů, padali z toho někteří do mdlob. U celovečerního Wolverinea jsme si vysnili řadu kvalitních režisérů, ale co můžeme čekat teď, když dalo studio druhému důležitému spinoffu do vínku člověka, který doslova pohřbil jinou comicsovou sérii? A věřte tomu, že to BYL Goyer kdo zabil Bladea. Seriál už pak jenom zatlouknul hřebíky a shodil tu rakev do jámy. Goyer rozhodně je velký comicsový fanda, ale tohle už jsme řešili pod Y: Last Man (hlavního hrdinu bude zřejmě hrát božský Shia... v Hollywoodu opět trpí nedostatkem čerstvě vymačkané mrkvové šťávičky, jak by řekl Honza Musil :), jenom být fandou nestačí.

A u Magneta, ačkoliv v něm nebude hrát tu úplně hlavní roli Ian McKellen, mě to mrzí neuvěřitelně, protože tu postavu mám rád a vím, že její historie dokáže být poutavá. Co ale čekat od Goyera, který si s relativně drahým Bladem vůbec neporadil a natočil film, který se předchozím dílům nemůže koukat ani na podrážky. Uvidíme co předvede s Invisible, které se právě teď chystá do kin. Což mj. dokazuje, že Foxové už si vybrali dávno a jenom čekali na vhodný okamžik pro odtajnění téhle "báječné" zprávy. Jdu si nacpat pusu kyselými bonbóny, aby mi ten protáhnutý obličej pár minut vydržel. Minutu ticha za jednoho z nejslavnějších mutantů. Je to sice hajzl, ale tohle si nezaslouží.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace