Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Každý chce kus Raimiho...


ikona
imf
sam raimi
 

Ale Sony by ho nejradši celého pro sebe. Když se režisér Spider-Mana rozhodnul, že dá Parkerovi jednou provždy sbohem, zavětřili účetní, že jim odchází celé stádo krav, které by se daly dojit ještě dva, tři díly. A pak navíc Sam začal pálit po Hobitovi. Těžko říct, jestli za první zmínkou o tomhle spojení nestáli fanoušci, ale podobná zbožná přání už v minulosti posloužila svému účelu. Dnes už se Raimi o Hobita zajímá oficiálně a zřejmě by neváhal ani minutu, kdyby získal požehnání Petera Jacksona a tím i účast herců původní LOTRovské trilogie. Tohle ovšem ještě bude na dlouhé lokte a to si dobře uvědomuje i Sony, která teď Raimiho vábí zpátky nějakou noname vysokorozpočtovou fantasy. Zřejmě slabá náhražka (scénář píší autoři Freddy vs. Jason!), ale Sony by klidně utopila dvě stě milionů dolarů na nějakém pobíháním s mečíky, aby pak vydělala další půl miliardy na čtvrtém Spider-Manovi. Sam Raimi tak má během přehazování vlastních milionů vidlemi rozhodně o čem přemýšlet.

Ale není to nic překvapivého. Vždyť je to duchovní otec jednoho z největších... ne, nebudeme troškařit, největšího blockbusteru letní sezóny a tak si může to výsluní jak se patří vychutnat. Spider-Man 3 si včera odbyl světovou předpremiéru v Japonsku a první ohlasy jsou absolutní a na Ain't It Cool News si dokonce trojka vysloužila nejvyšší hodnocení z celé trilogie. Hmm, uvidíme. Film má mimochodem 156 minut, což je velmi slušná stopáž. Zjevně se vrací éra dlouhých eposů, protože třetí Piráti mají rovnou 170 minut. Snad je nikdo nebude půlit. :) Ještě pořád mimochodem čekáme na vyjádření Warnerů k pátému Potterovi. Jako by nestačila podezřele tichá kampaň (oni jsou na to experti, vzpomeňte si na Supermana), najednou hlášky o krácení? Krácení knížky, která je tak tlustá, že by se s ní dali zabíjet mamuti? Docela by mě zajímalo, kolik ten Yatesův první sestřih měl. A možná je to celé jenom kachna, aby Warneři ušetřili za propagaci. Sakra, skočil jsem jim na to. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace