Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fraser opět v sedle!


ikona
imf
brendan fraserthe mummy
 

Tak se mu to povedlo, klukovi neskladnýmu! Brendan Fraser konečně podepsal smlouvu na třetí Mumii a pravděpodobně tak vyfasoval honorář, se kterým už jeho skomírající kariéra nepočítala. A bude se muset zatraceně snažit, protože na opačnou stranu hřiště se postaví sám Jet Li. Ten jako by po krátké odstávce hollywoodských projektů chytil druhý dech a... začal si vybírat. Už žádné hlavní role v béčkových akčňárnách. Na stará kolena už jen záporáky (nebo dětské blbinky s Jackiem Chanem). Osobně jsem pořád ještě víc natěšený na War, kde si bude rozbíjet kosti s Jasonem Stathamem (kdo by odolal takové konstelaci? :), ale třetí Mumie bude podle všeho velká. Hodně velká. Rob Cohen za kamerou má sice tendenci zkazit každý sudý film, ale po Stealth by si mohl vybrat světlejší chvilku, zvlášť když mu bude Universal stát za zadkem, aby zajistil, že se Mumie bude mít v létě 2008 čím ohánět.

Obsazení Jeta definitivně potvrzuje konec jančení s Imhotepem a přesun na Východ. Rick O'Connell by měl proti novému nepříteli stát bok po boku se svým synem, tentokrát už dorostencem (spekuluje se o Alexu Pettyferovi ze Stormbreakera - musím uznat, že podoba s Eddiem Boonem ze dvojky tam někde je, stejně jako špetka talentu), ale bez manželky. Rachel Weisz si bohužel nemohla seřídit rozvrh tak, aby se do něj vešel další blockbuster. Momentálně točí s Rianem Johnsonem drama The Brothers Bloom a pokud budete mít cestu kolem Masarykova nádraží, možná jí potkáte v některé z kaváren, protože ten film se točí přímo v Praze. Mimojiné se v něm objeví i Adrien Brody nebo Mark Ruffalo, takže pokud chcete autogram, běžte číhat (přesné místo vám neprozradím, zodpovědné osoby by mne zabily :).

Já budu číhat na Frasera, protože po Mumiích nesportovně zapadnul a v béčkových rolích nebo vedlejšácích (Crash) mu to už tolik nesluší. Natáčení Mumie začíná koncem léta, ale nebude to na Florenci, bude to v kanadském Montrealu. Už teď je mimochodem jasné, že třetí Mumie půjde do otevřeného souboje se čtvrtým Indiana Jonesem. Takže, které vykopávce dáte přednost? :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace