Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DiCaprio: Oscarový workoholismus?


ikona
imf
leonardo dicaprioridley scott
 

Ten kluk je k nezastavení. Tyká si s rolí mladíka, který potopil Enron, v dubnu začíná se Samem Mendesem natáčet snímek Revolutionary Road, ve kterém se znovu potká s Kate Winslet a teď se chystá na podzimní dostaveníčko s Ridley Scottem. Leonardo DiCaprio chce Oscara a chce ho vážně moc. A proto si od jeho pronásledování občas musí odpočinout. Loni sice vyfasoval nominaci i za Krvavý diamant, ale když jde o Afriku a Diamanty, ztratí občas hlavu i Akademie. V Body of Lies (dříve Penetration), adaptaci knihy Davida Ignatiuse, však jde o trochu akčnější téma. DiCaprio si zahraje agenta CIA, který v jordánském Ammánu pátrá po šéfovi samotné Al-Kájdy.

Ten zrovna plánuje další útoky proti USA a DiCaprio musí zahodit novinářské nářadí a vstoupit do řad CIA (nečekejte tedy akčního hrdinu jako v případě Krvavého diamantu, spíš běžného redaktora MovieZone znásobeného Leovým charismatem :), aby pomohl svými analýzami zabránit nejhoršímu. Kdo zná filmy Ridleyho Scotta, ten už tuší, že se nebude jenom analýzovat a DiCaprio dřív nebo později (spíš dřív) skončí s kulometem v ruce a bandou teroristů v zádech. Natáčet se bude v Maroku, ale i na různých lokacích v Americe a v Evropě, takže můžeme očekávat velkolepou podívanou, kterou z knižní podoby přepíše stále oblíbenější William Monahan (Království nebeské, Skrytá identita). Pokud DiCaprio řekne definitivní ano, nabere produkce rychlé obrátky, protože rozvrh hollywoodské superhvězdy je nabitý k prasknutí a jediným možným termínem natáčení je letošní podzim. Leo by se tak na Body of Lies vrhnul hned po dokončení spolupráce se Samem Mendesem. V jeho dalších plánech se objevuje např. adaptace Ludlumova románu The Chancellor Manuscript nebo povídkový snímek Blink, který má hned tři různé režiséry (mj. Stephena Gaghana, autora scénáře k Traffic a režiséra Syriany).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace