Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ford hlídá hranice


ikona
Mr. Hlad
crossing overharrison fordsean pennwayne kramer
 

Nový Indiana Jones se už připravuje alespoň patnáct let, takže jsme si už všichni v podstatě zvykli na neustálý povyk okolo téhle křísené filmové legendy. Zaručené zprávy o obsazení Cate Blanchett a Raye Winstona nás už nijak zvlášť nevzrušují, a dokud se neobjeví trailer, tak ani nebudou. Harrison Ford se ale nefláká a po omylu s Firewallem si chce nejspíš napravit reputaci. Ambiciózní drama Crossing Over by mělo nabídnout velmi kritický pohled na to, jak se „Země svobody“ brání před vlnami nelegálních imigrantů, kteří chtějí za každou cenu proniknout do USA. Ford si zahraje agenta, který se stará právě o odchyt ilegálních přistěhovalců. Crossing Over by však mělo nabídnout komplexnější příběh a velké množství postav. Autoři se sami hlásí Soderberghově Trafficu, takže krom Forda jako lovce imigrantů nás čeká spoustu dalších hrdinů, jejichž životy se točí okolo nelegálních přistěhovalců. Vedle stárnoucího Indyho se objeví například Sean Penn nebo Ray Liotta v roli soudce, který se stará o přidělování zelených karet či vyhošťování uprchlíků.

Nejzajímavějším jménem v celém Crossing Over je však Wayne Kramer. Když nechal loni Paula Walkera běhat po Praze a hledat ztracenou pistoli (a ubližovat lidem), všichni jsme valili oči. Kramer má schopnost natočit film tak, že vypadá pětkrát dražší, než ve skutečnosti je. A komu se do ruky dostal vedle Zběsilého útěku i jeho Smolař, ten musel poznat, že tenhle talentovaný Jihoafričan umí nejen efektně natáčet akční scény, ale i vyprávět zajímavé komorní příběhy. Crossing Over je navíc „remake“ jeho vlastního jedenáct let starého krátkého filmu, takže Kramer ví, do čeho jde. A tak hvězdným obsazením by to pro něj mohla být vstupenka do první ligy. Málokomu bychom to přáli víc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace