Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

300: Další, prosím...


ikona
imf
300
 

Jakou zprávu chcete první, tu špatnou nebo tu horší? Ale proč se vás vlastně ptám, prostě to na vás vybalím. Snyderův comicsový opus jménem 300: Bitva u Thermopyl bude mít pokračování. Nedočkáme se ho ale nějak extrémně brzy, protože Warneři chtějí, aby scénář napsal Miller (když bude chtít, může si k tomu načrtnout i nějaké ty obrázky a vydat to jako comics :), který je však naplno pohroužen do příprav Sin City 2, jenž se začíná natáčet už v květnu. Snyder na straně druhé míří do jámy lvové, po letech konečně může začít naplno pracovat na adaptaci comicsu Watchmen od Alana Moorea. Stačilo vydělat za víkend 70 milionů dolarů a před Snyderem se jako mávnutím kouzelného proutku otevřely všechny doposud zapovězené brány.

Je velmi nepravděpodobné, že by se chtěl vrátit k režii druhé Třístovky a to i v případě, že Miller dodá zajímavý scénář. Děj samozřejmě nebude přímo navázat a spojitost bude zachována jen co se týče vizuální stránky a tématu. Frank Miller už pečlivě prohledává dějiny, aby našel další fajn story o partě svalovců, která se rozhodla, že neustoupí přesile. Řecká historie zná takových hrdinů dost a dost, takže se máme čeho bát. A kdo ví, třeba se nakonec opráší i ta hříšná úvaha o druhém Gladiátorovi. Vousatí drsňáci teď budou zjevně v kurzu. A co takhle remake Souboje Titánů? Už vidím jak pisálkové stepují před Warner Bros. a zuřiví producenti jim razítkují jeden scénář za druhým. Jen aby se nám z těch báječných mužů v kožených slipech brzy neudělalo nevolno. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace