Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sólovka strýčka Mačety


ikona
imf
danny trejogerard butler
 

Danny Trejo se po dvanácti letech dočkal. Když ho objevil Robert Rodriguez v Desperadovi, otevřela se před drsně řezaným Mexičanem zajímavá herecká kariéra. Hrál převážně ostré hochy, ale vždy byl pouze ozdobou velkých filmů a umíral rukou hlavních hrdinů. Teď se to ale změní. Rodriguez se rozhodnul, že v případě úspěchu Grind House by mohl vzniknout spinoff s Trejovou postavou v hlavní roli. Zatím ale není nic jisté, takže se těšte na fiktivní trailer k Machette, který bude součástí Rodriguezova Planet Terror. V dosavadních upoutávkách tahle část vypadala zdaleka nejzábavněji.

Doufat mohl i Kurt Russell, ale vypadá to, že doba Snakea Plisskena už se asi nevrátí. Nebo možná vrátí, ale nikoliv s Russellem v hlavní roli. Carpenterovy filmy jsou často cílem remaků (Útok na 13. okrsek, Mlha, Halloween) a tak se zjevně dočkáme i nového Útěku z New Yorku. Ptáte se kdo je tak drsný, aby nahradil v hlavní roli božského Kurta? Co takhle Gerard Butler? Skot jako poleno je díky úspěchu 300 zatraceně v kurzu a to by mohlo remaku pomoci k raketové cestě do kin.

Bude zajímavé sledovat jak moc se hne s dějem. V původní verzi teroristé unesou Air Force One a poté co se prezident katapultuje, to s ním napálí do mrakodrapu. Tahle část velmi pravděpodobně vezme za své a změní se i prostředí. První film nahlížel sedmnáct let do budoucnosti, nová verze by se tak měla odehrávat někdy v roce 2025. Snad si Russell střihne alespoň cameo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace