Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Forrest je zpátky, utíkejte!


ikona
imf
forrest gumpsequeltom hanks
 

Když se před šesti lety uvažovalo o sequelu Forresta Gumpa, všichni to považovali spíš za dobrý vtip než uskutečnitelný projekt. Ne že by se nedalo v započatých dobrodružstvích pokračovat, všechny by určitě zajímalo jak se rozjel byznys s krevetami a kde nakonec oblíbený Forrest zakončil svou životní pouť, ale... tak nějak to nebylo potřeba. Forrest Gump je jedním z těch filmů, kterým dovětky nesluší. Paramount má však na celou záležitost jiný názor.

O sequelovém náletu z jejich dílny už jsme vás informovali před pár dny. Před šesti lety nás od druhého Forresta zachránil autor předlohy, Winston Groom, který neschválil původní scénář, ve kterém zůstává Forrest osamělým vdovcem s dítětem na krku a nevyhaslou touhou objevovat nové věci a nové lidi. Dokonce se měl setkat se slavným hercem Tomem Hanksem. Možná právě tahle narážka, dosazená do scénáře evidentně až po úspěchu prvního filmu, Grooma naštvala, ale spíš šlo jako obvykle o peníze.

Po letech se však finanční spory jako mávnutím kouzelného proutku urovnaly a Paramount je celý žhavý do příprav. Dokonce prý už jeho zástupci oslovili Toma Hankse a Garyho Sinise. Všechno je však zatím ve stádiu spekulací a pokud se začnou ledy opravdu hýbat, bude nutné přepsat původní scénář Erica Rotha. Mezitím se můžete v diskuzi rozohnit nad tím, že se tak vůbec děje a přihodit svůj Top 5 filmů, ke kterým by NIKDY nemělo vzniknout pokračování. Kdo první vytáhne tu ohranou písničku o Matrixu, ten prohrál. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace