Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Indyho nám neprzněte!


ikona
imf
george lucasharrison fordsteven spielberg
 

Hollywoodem zmítá staronový trend - otravní teenageři. Kde jsou ty doby, kdy se ke cool týpkům příklepovkou montovali jiní cool týpkové a buddy-movie žánr spokojeně prosperoval? Proč si to nemůžeme zase dopřát? Vysoké honoráře? Ale jděte... nejlépe k čertu. Na Smrtonosnou past 3 všichni nadávají, ale kdykoliv spolu Willis a Jackson promluví, vypadne z toho nějaká hláška hodná zapamatování. Ale s tím se rozlučte, protože ve čtyřce bude Justin Long a ten Willisovi tak maximálně hackne jeho kreditní kartu, případně mu bude nadhazovat na smeče tak jako v traileru. Těžká nuda. A Justin v tom není sám, po L.A. pobíhá ještě minimálně jeden zjev, který by zasloužil radikálně seškrtat počet rolí. Ano, někteří jeho "fanoušci" tady na MovieZone už tuší jeho proradný stín kdesi v okolí. Není to nikdo menší než Shia LaBeouf!

Kdo že? Zjevně se vám v poslední době vyhnulo pár klíčových snímků, když tomuhle klučinovi nemůžete přijít na jméno (má ho takové zajímavě nehollywoodské). Jen si vzpomeňte na otravného sidekicka v Já, robot a dalšího neméně otravného sidekicka v Constantineovi. Už vám svítá? Měli byste si to dát rychle do kupy, protože než řeknete "švec", budou tu Transformers a v těch si Shia zahrál v podstatě hlavní roli (i když všichni víme, že bude opět za otravného sidekicka a všechnu smetanu slíznou oceloví machři).

A co s tím Indym? No to je jednoduché, protože Shia s každou další rolí "roste" a stihnul si vytvořit armádu sobě podobných fanoušků, podstrkuje mu Hollywood scénáře jak na běžícím pásu. A tak si teď zahraje Indyho. Znáte to, Harrisonu Fordovi definitivně začalo vadit, že jeho bič bude digitální (chtěl práskat něčím opravdovým) a jde od válu. Nasaďte klobouk tomuhle zelenáčovi a zamávejte kinematografii, protože míří do pekel, kam my slušní novináři chodíme jen zřídka.

Počkat... vidím jak někde v pozadí modelujete z vlastních bičů oprátky. Omlouvám se, dělal jsem si legraci. O svého Harrisona nepřijdete, na to používá až příliš drahé prášky proti stárnutí. Přesto jsem mluvil pravdu, protože Shia si zahraje Indyho syna. Je to tak. Když už nebude otec (Connery), tak alespoň vyfasujeme otravného syna, který bude tatínka tahat z průšvihů. Sám tomu nevěřím, protože je stopro jisté, že Shia umí hrát jenom sidekicky, takže ho nakonec bude muset zachraňovat Ford a to nebude hezký pohled. Vlastně víte co, dodělejte si tu modelařinu a zavěste se na něco pevného, ať se dílo podaří. Pokud Lucas se Spielbergem uvažují tímhle směrem, nic dobrého nás už v téhle sérii nečeká.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace