Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Netopýří tým je kompletní


ikona
imf
dark knight
 

Ale že to trvalo. Castingové techtle mechtle kolem dalšího Batmana (The Dark Knight) byly fanoušky sledovány jaksepatří úzkostlivě, zejména proto že tu mluvíme o známých postavách comicsového i filmového vesmíru. Joker a Harvey Dent alias Two Face. Zatímco zpráva o Heathu Ledgerovi v roli Jokera otřásla fanoušky a donutila je sepisovat petice a pálit na hranici výtisky možného scénáře filmu, Harvey Dent je nakonec sázkou na jistotu. Z více než tuctu ohlášených kandidátů vítězně povstal Aaron Eckhart (Děkujeme, že kouříte, Černá Dahlia), který tak dostane šanci ztvárnit jednoho z Batmanových úhlavních nepřátel, znetvořeného bosse podsvětí, který kdysi býval Waynovým přítelem. Teď mu trochu hrabe a vždycky si potřebuje hodit mincí, aby se rozhodnul, jestli se zachová jako Dušín nebo jako hajzl.

Eckhart se na roli hodí skvěle, i když by mohl vedle holobrádka Ledgera působit trochu staře. Nolan celé obsazení omladil a tak je Eckhart trochu vyčnívající figurkou. Uvidíme co s tím udělají maskéři. Jasněji se začíná rýsovat i role Rachel Dawes, kterou si v Batman začíná zahrála Katie Holmes. Nejnovější náhradnicí je Maggie Gyllenhaal a podle důvěryhodných zdrojů už je ruka v rukávě. Už je na čase, ostatně natáčení je za rohem a Nolan už udělal pár kamerových testů. Při natáčení využije některé ze starých kulis, ale přesto se počítá s rozpočtem kolem 150-200 milionů dolarů. Kromě Christiana Balea v hlavní roli se vrátí i Michael Caine nebo Gary Oldman. Scénář tentokrát napsali bratři Nolanovi, David Goyer stejně jako u prvního filmu přispěl několika nápady, ale jeho podíl na ději je tentokrát spíše symbolický. O tom zda to filmu prospěje či nikoliv se dozvíme až během letní sezóny roku 2008.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace