Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tlusté černošky jsou pořád IN


ikona
Cival
tržby
 

Ne, nelákáme vás na pornostránky specializované na rozložité Afroameričanky. Titulek pouze upozorňuje na úchylku severoamerického publika, které tak rádo otevírá šrajtofle kvůli černošským komikům v dámských šatech. V šatech přesahujících mnohonásobně míru XXL. Když se maskéři a digitální technologie propůjčí takovýmto zvěrstvům, čouhají z účtů stamiliony. Zamilovaný profesor si jen v zámoří vymohl 128 milionů dolarů, druhý díl přidal 123, Agent v sukni vydělal 117 a Agent v sukni 2 slušných 70 milionů. Vezměte teď v úvahu, že se všechny čtyři zmíněné projekty pohybovaly zhruba na úrovni laškovného Jak se krotí krokodýli, a nemůže vás překvapit, že i novinka Norbit otevřela za neskutečných 33 melounů. 6% pozitivních recenzí od zámořských kritiků jí k sukcesu neodvratně předurčovalo. Stejně jako skutečnost, že rok 2007 má podle věštců patřit Eddiemu Murphymu. Ten přerušuje klinickou smrt své kariéry nejen pravděpodobným Oscarem za Dreamgirls a obligátní účastí v trojce Shreka, ale i svým druhým největším openingem (zlobry nepočítaje). Norbit bude zkrátka stomilionový, což nás při pohledu na jeho plakát – a nejen na něj - totálně děsí.

Ale mohlo být hůř. Mohlo se kupříkladu tradovat, že Hannibalovo zrození válcuje i Mlčení jehňátek. Jenže gurmánský kanibal místo toho sklízí jen o trochu menší záhlavce než Norbit. Režisér Dívky s peslou si navíc nepřipíše do životopisu ani veliký hit – 13 milionů nenavede výš jak k padesátce, což odpovídá polovině výnosů Červeného draka a třetině tržeb Scottova Hannibala. Žádné další novinky si na otylé černochy nedovolily, takže zbytek první desítky plní výhradně staří (ale opravdu hodně staří) známí. Minimální poklesy lze přičítat Super Bowlu o minulém víkendu, trvanlivost Noci v muzeu (-10%) je přesto nadále šokující. Oscarové záře využívají Pan's Labyrinth a Královna, naopak Štěstí na dosah se po dvou měsících na špici konečně zdekovalo až na jedenácté místo.

Za týden na nás čeká valentýnská komedie Hudbu složil, slova napsal a valentýnské drama Daddy’s Little Girls od hitmakera (a losera) Tylera Perryho. Nadvládu afroamerického kina se pokusí následně znegovat špiónské drama Breach, málo podporovaná fantasy Most do země Terabithia a velká comicsová adaptace Ghost Rider. Bude to boj.

Kompletní žebříček najdete tady.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace