Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Síla rozhodně neslábne


ikona
imf
george lucasstar wars
 

V ILM potvrdili, že v přestávkách mezi hollywoodskými megahity už zvládli vyrobit celé dvě epizody z Lucasova animovaného seriálu na motivy Star Wars (premiéra v roce 2008, první sezóna má mít 15 epizod) a už se prohrabávají koncepty na hraný seriál (premiéra v roce 2009). Dobré zprávy. Ani rok 2007 ale nebude prostý DVD horečky. Třicetileté výročí od premiéry Nové naděje se musí nějak oslavit. Zkontrolujte teď ostřížím zrakem vaší poličku s DVDčky. Nemáte tam vedle Star Wars edice ještě místo? Nemáte? Tak si ho udělejte. Strýček Lucas rozjel výrobu duhových placek ve velkém.

Nafukovací R2D2 zřejmě nebyl tak velkým vánočním hitem, jak se čekalo a z fanoušků vyhrožujících tyčovými zbraněmi a násadami od smetáků si Lucas nic moc nedělá. Výhružné nápisy, pějící cosi o nenažranosti, stačí ze vstupních vrat Skywalker ranče jednou za čas odstranit a slíbit všem dvojnásobně remasterovaný obraz, 7.1 zvukovou stopu a remake klíčových scén sehraný v roce 2007 všemi původními herci. Kdo by odolal? Zatímco na první DVD edici jsme museli potupně čekat, až se tedy strýček Lucas rozhoupe, teď nám budou DVDčka servírována se železnou pravidelností. Hlavně když sype.

Osobně by si mě Lucas naklonil snad jen v případě, že by se rozhodl novou edici vydat na Blu-ray/HD-DVD, jenže to by mu ani koncem letošního roku nezajistilo odpovídající zisky, takže se "nového" obsahu dočkáme i na standardních DVD a to bude neoddiskutovatelně sprosté tahání peněz z kapes všech Jediů a Sithů. A naivních babiček, kterým se bude líbit embossovaný obal s Vaderem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace