Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Opožděný Berg


ikona
imf
adam sandlerpeter berg
 

Líbí se nám to a tak se s tím budeme mazlit o pět měsíců dýl, abyste byli víc nadržení a přišlo vás víc do kina. To je zhruba strategie Universal při uvedení Bergova The Kingdom do amerických kin. Dojmy z prvních projekcí jsou natolik pozitivní, že se studio rozhodlo odsunout premiéru z dubna na září a udělat filmu o poznání větší marketingovou kampaň. Zrovna takovou věc potřebuje Peter Berg jako sůl, protože ačkoliv jsou jeho filmy vizuálními lahůdkami, ještě nikdy se žádný nepřehoupnul přes magických 100 milionů, které potřebujete na vstup do první ligy. Pokud chceme, aby Berg někdy v budoucnu natáčel filmy s přerostlými roboty, explodujícími asteroidy nebo hláškujícím Rockem, musíme to holt vydržet o něco déle a o to víc lidí pak nahnat do kina. Přijď Království mé... a nedopřej českým distributorům, aby tě odsunuli na leden.

Prostředí dálného Východu začíná být vůbec celkem vyhledávaným a po Bergově elitní jednotce, která operuje v přísně vážných vodách thrilleru, se už stihnulo prokopírovat i do žánru komedie. Judd Apatow (40 let panic) se chystá spolu s Adamem Sandlerem natočit šílenou komedii You Don't Mess With the Zohan. Zohan je agent Mossadu, který zinscenuje svou vlastní smrt, aby se mohl potají vydat do New Yorku a stát se slavným kadeřníkem. Ani nevím jestli mě tyhle "extrémní" zápletky ještě baví, ale Apatow si zaslouží svou šanci (jakkoliv podle mého názoru jeho novinka Zbouchnutá nevypadá nejlákavěji) a Sandler se jistě postará o to, aby měl snímek v kinech úspěch. Natáčet se začíná v létě a do kin by měl film dorazit v polovině roku 2008.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace