Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kiefer v Ajových Zrcadlech


ikona
imf
alejandro ajakiefer sutherlandremake
 

Vzhledem k tomu, že celovečerní verze seriálu 24 hodin se letos natáčet nebude (není hotový scénář, takže se vše odkládá o rok), musel si Kiefer Sutherland najít nějakou tu zábavu na letní přestávkou mezi šestou a sedmou sezónou oblíbeného seriálu. Ty tříměsíční prázdniny je potřeba smysluplně využít a loni to s thrillerem Strážce nevyšlo tak úplně podle představ (navíc byla Kieferova postava jen slabým odvarem Jacka Bauera, což všechny zanechalo v hlubokém zklamání). Letošní květen však slibuje Kieferovi i jeho fanouškům o poznání kvalitnější vyžití. Blonďatého veterána totiž neulovil nikdo menší než Alexandre Aja (Hory mají oči).

Ten připravuje duchařinu Mirrors v produkci 20th Century Fox a Sutherland mu byl dost možná i vnucen (Foxové mají pod palcem i 24 hodin a určitě chtějí, aby byla jejich televizní ikona k vidění i na plátnech), ale vzhledem k povaze role na tom nevidím nic špatného. Sutherland si zahraje šéfa ochranky jednoho supermarketu, který zjistí, že zrcadla v obchodě skrývají děsivé tajemství. Znáte taková ta obrovská zrcadla v Tescu, ne? Vždycky jsem si říkal, že je na nich něco divného. Po Ajově filmu se jich s velkou pravděpodobností začnu bát a když si vzpomenu jak tenhle francouzský pošuk zatápí svým hrdinům, tak nějak tuším, že Kiefer se po natáčení rád a pokorně vrátí k útrapám v kůži Jacka Bauera.

Natáčet se začíná 1. května v Rumunsku, což zní ultranízkorozpočtově, ale pokud se má film z větší části odehrávat v supermarketu, který díky brandingu vypadá stejně v New Yorku, Paříži i Moravské Třebové, pak by nás to nemělo nijak zneklidňovat. Stejně jako u všech předchozích filmů, i tady je Aja zároveň i autorem scénáře, ale za to ho po zádech neplácejte, protože se jedná o remake jihokorejského hororu. Normálně bych prskal jiskry, ale s tímhle obsazením se mi do toho zatím moc nechce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace