Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Shawn Levy porodí comics!


ikona
imf
comicsflashshawn levy
 

Je to tak, jak jsme předpokládali. Jeden z největších rutinérů současného Hollywoodu, Shawn Levy (Růžový panter, Noc v muzeu), se dostává na výsluní díky Stillerovu poslednímu hitu, který válcuje všechno v dosahu a pod vlajkou nenáročné zábavy pro celou rodinu vydělává další a další miliony dolarů. Proto se Levy přesouvá od rodinných komedií za pět padesát k náročnějším žánrům a pokud ho někdo nezastaví, zřejmě bude v roce 2011 režírovat remake Star Wars. Nebo něco v tom smyslu.

Teď mu na stole přistála comicsová adaptace jménem Flash. O rudě zbarveném superhrdinovi, který ani chvilku nepostojí, už jsme psali několikrát. Tehdy to ještě bylo duševní dítě Davida Goyera (Blade III), který napsal scénář a hodlal si film i zrežírovat. Někde po cestě se však studio rozhodlo, že David nemá potřebný komerční potenciál a také že temných comicsů už bylo dost. Flash tak putoval bleskurychle (ehm) k ledu a před několika dny Goyer ohlásil, že na projektu definitivně přestává dělat. To už byla ovšem spíše oficialitka, naznačující, že studio má nového favorita.

Levy se totiž Flashovi nebrání a s radostí se ho ujme, samozřejmě pod podmínkou, že z toho bude moci udělat neškodný rodinný comics. V tomhle případě je těžké protestovat, protože Goyer je sice zručný scenárista, ale mizerný režisér a tak je výměna za Levyho možná i vítanou vzpruhou. A zkazit toho příliš nemůže, protože původní televizní adaptace Flashe byla asi tak zábavná jako čerstvě nakopnutý bígl. Tj. vůbec. Takže Levymu přeji hodně štěstí a vzhůru do toho.

Kde se ve mně vzaly tyhle sympatie? Inu, pro Flashe žádné velké city nemám, takže ho klidně může Levy sešrotovat a alespoň ho to zaměstná a nebude moci otravovat nějaký jiný, dost možná nadějnější projekt. A na světě jsou vážně i horší věci. Harrison Ford se třeba vzteká jako malé dítě a vyhrožuje, že pokud mu budou nutit digitální bič, tak se na všechno vykašle. Chce práskat opravdovým a nezajímá ho, kolik to bude stát (především na výdajích pro pojišťovnu). A Chris Tucker se zavřel ve svém přívěsu na place třetí Křižovatky smrti a vydírá Ratnera, že jestli nepřepíše scénář, tak nebude hrát. Těch pětadvacet milionů na výplatní pásce mu asi bylo málo. ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace