Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Uwe točí hlava nehlava!


ikona
imf
uwe boll
 

Měli bychom na něj být hodní, protože trailer na jeho poslední film (Postal) vypadá zábavně a schopně, ale vypadá to, že Uwe se vymyká kontrole. ;) Pokud Postal potvrdí rostoucí kvalitu jeho filmů, možná nejsou nejnovější zprávy až tak tragické, ale posuďte sami - Uwe má roztočené hned tři projekty!

A to je moc i na německého černokněžníka, jehož zářezy v kinech už stály americké zdravotnictví nekřesťanské peníze. O německých investorech nemluvě. Uwemu peníze nedocházejí, ale možná mu docházejí nápady a herní licence, takže se pomalu přesouvá i mimo videoherní rybníček. Ano, je tu Postal a chystaná adaptace Far Cry, která se nakonec kvůli finančním úsporám nebude natáčet na Havaji, ale v béčkaři oblíbeném Vancouveru (neptejte se mě, jak ve Vancouveru vykouzlit tropickou džungli, to umí snad jenom Uwe ;), ale pak by měl dát Uwe počítačovým hrám na chvilku pokoj.

I když bychom vlastně měli mluvit v minulém čase. Uweho rychlost při výrobě nových filmů je až děsivá. Stihnul v Rumunsku dotočit BloodRayne 2, v šuplíku se mu hřeje Dungeon Siege (americká distribuce s Bollem trochu válčí, takže byla premiéra dočasně odložena) a ještě je tu hororový snímek Seed. Tahle trojice je připravená k vypuštění a když budeme hodně prosit, určitě se jí dočkáme v nejbližších měsících. Přidejte k tomu těžce kontroverzní Postal (v úvodní scéně si prý Boll dělá dost necitlivě legraci z 11. září... za tenhle film už by ho vážně mohli zavřít) a chystaný sequel k Alone in the Dark. A to pořád ještě není všechno, Boll prohlásil, že už má scénář k filmu Tunnel Rats, který se bude odehrávat v dobách vietnamské války. Už má prý vhodné lokace v Jižní Africe.

Už mi na to nestačí prsty a... když už o nich mluvíme... začínají se klepat. Takovou nakládačku bych nemusel jako poctivý recenzent vydržet. My filmy nepřetáčíme, nekoukáme jenom do půlky... dáváme si to celé a to v Bollově případě může znamenat těžké následky. Možná bych si měl sehnat nějakou lepší zdravotní pojišťovnu.

:)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace