Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Robin Hood je hajzl


ikona
imf
russell crowe
 

Tedy alespoň v nové adaptaci jeho dobrodružství, která je příznačně pojmenována Nottingham. Tušíte správně, hlavním hrdinou tentokrát bude šerif z Nottinghamu, který vlastně jen vymáhá v okolí spravedlnost. Robin se změní v potulného floutka, který s partou ožralů okrádá pocestné a na to dělení s chudými a bezmocnými už trochu zapomíná. A navíc se zamiluje do stejné dívky jako Nottingham. A to je hozená rukavice. V jiných verzích by možná na konci vyhrál Kevin Costner na koni a s Morganem Freemanem po boku, ale tady hraje šerifa Russell Crowe a nechá si za to tučně zaplatit (20 milionů). Za tyhle prachy zkrátka musí vyhrát on.

Souboj o atraktivní scénář vyhrál po dlouhé bitvě Universal a natáčet by se mělo koncem roku, zejména díky Croweovu nabitému rozvrhu. Sympaťák z Austrálie se hodlá po menší pauze vrátit do filmového světa s plnou parádou a po nedávném Dobrém ročníku chystá ročník ještě lepší - v roce 2007 ho uvidíme hned ve třech projektech (včechny už jsou dotočeny) - v detektivním dramatu Tenderness od Johna Polsona (Hra na schovávanou) si zahrál detektiva pátrajícího po vrahovi své rodiny, v American Gangster opět spojil své síly s Ridley Scottem a objeví se i ve westernovém remaku 3:10 to Yuma pod taktovkou Jamese Mangolda (Walk the Line). V kinech si ho tedy užijeme do sytosti.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace