Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spláchnutí. Doslova...


ikona
imf
aardmandreamworks
 

Když máte úspěch a hodíte pohledem ke kabátu u dveří, začnou se o vás prát a nabízejí vám miliardy. V opačném případě vás vyprovodí, i kdyby to mělo znamenat roztrhanou smlouvu. Zatímco Pixar se o svou pozici už dávno bát nemusí, Aardmani se zřejmě vrátí do svých starých dílen. Dreamworks Animation oficiálně prohlásili, že spolupráce mezi oběma velikány filmové animace bude ukončena.

Podle zástupců obou stran rozchod probíhá v klidu a míru. Nelétají talíře ani nadávky a všichni zkrátka chtějí jít svou vlastní cestou. Je trochu nemilé, že k tomu dochází po CGI animáku Spláchnutej, který byl pro Aardmany prvním krokem mimo království modelíny a komerčně příliš nezazářil (v rámci animáků), což naznačuje, že důvody můžeme hledat i jinde. Oficiálně jde o to, že Dreamworks Animation produkuje dva animáky ročně a minimálně jeden z nich je z domácích dílen. Tohle tempo prý Aardmanu nestačí (!) a navíc jsou některé cíle pro obě společnosti neslučitelné. Že by návrat k modelíně? Tuším, že by si to přála většina fanoušků. Uvidíme, jak se to vyvine.

Zbytek celé události už byl víceméně veselý, na tiskovce se všichni smáli a objímali, novináři dostali svou obvyklou dávku "Máme se hrozně rádi, skvěle se nám spolupracovalo, nemusel jsem vracet Porsche, vlastně ani nevím, proč odcházím" řečiček a v Dreamworks se pískovaly nápisy na půlce kanceláří. Takový je holt život. V tomhle případě mě však smutek nepřepadá. Naopak.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace