Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bruce Lee z masa a kostí


ikona
imf
bruce leedonnie yen
 

Můžeme si oddechnout. Jakmile Rob Cohen vyfasoval třetí Mumii, přestala ho utopická vize o kompletně digitálním zpracování Bruce Leeho zajímat. Resp. ji odložil (na takovou věc se vždycky vyplatí mít co nejnovější technologie) a vlastníci práv a Bruceovi pozůstalí si mezitím všechno rozmysleli. Značnou roli v jejich plánech pak hraje fakt, že v Hong Kongu se bude natáčet skutečný Bruceův životopis s Donnie Yenem v hlavní roli.

Snímek by se měl jmenovat The Legend of Bruce Lee a vychází z nové knihy Bruceových pozůstalých. Vzhledem k tomu, že Donnie Yen předběžně odsouhlasil účast, přesunula se podpora pozůstalých k tomuto projektu. Donnie měl Bruce v dětství za boha a je k němu často přirovnáván, nejen díky své technice, ale také podobnému osudu (i on emigroval do Ameriky, aby se později vrátil zpátky do Hong Kongu).

Sám se v Brucových stopách vydal když natočil veleúspěšný televizní seriál Fist of Fury, vycházející z Leeova slavného filmu (který byl několikrát zremakován nejen na hongkongské půdě). Zhruba od poloviny devadesátých let chtěl s Gordonem Chanem (režisér jednoho z remaků - Fist of Fury) natočit snímek Kung-fu Master, který měl být volným pokračování Fist of Fury. Nedávno byl projekt přejmenován na New Fist of Fury (což je jméno nepřímého a dost neslavného sequelu ze 70. let, ve kterém si zahrál Jackie Chan). Zatím to ale vypadá, že Bruceovy nunčaky Donnie znovu osahá jako samotná legenda z masa a kostí. Musím uznat, že momentálně na tuhle roli neexistuje lepší volba a Donnie je v životní formě. Teď a nebo nikdy.

Ostatně Donnie cítí, že mu to jde od ruky i od nohy a tak chystá neuvěřitelné množství projektů. Jedním z nich naštve i Stevena Seagala, který se léta snaží zadaptovat osudy vojevůdce Čingischána. Vypadá to, že Donnie si zahraje v asijské verzi této látky, která má být velkofilmovým zpracováním a bude mít podporu všech důležitých mongolských orgánů, o kterou Seagal dlouho usiloval. Smůla, Stevene. A já ti tak držel palce. ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace