Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nadsamci vrací úder


ikona
imf
seriál
 

Blíží se víkend a tak je čas na odlehčené téma. Vzpomínáte na Flashe Gordona, geniální to postavu sci-fi historie, kterou proslavily především pitomé oblečky, blonďatá hříva a existence kultovní parodie jménem Flesh Gordon? Kdo o tuhle legendu nezavadil, ten přišel o hodně, ale televizní stanice SCI-FI to hodlá napravit dvaadvacetidílným seriálem, který se objeví už v létě 2007. Je to svým způsobem škoda, protože se tím odkládají dlouholeté plány na celovečerní adaptaci, která mohla být v režii Rolanda Emmericha nebo Stephena Sommerse tím zaručeným ultrabéčkem, které nám v kinech tak citelně chybí. Van Helsing by jistě zblednul nad hláškami, které ze sebe už od roku 1934 Flash Gordon sype. Něco mi ale říká, že soap opera z produkce SCI-FI by mohla být také patřičně ujetá a jestli do hlavní role obsadí nějakého modela z reklamy na džíny, bude o zábavu postaráno.

SCI-FI však hodlá mozky svých diváků smažit mnohem intenzivněji a tak se můžete v nadcházející sezóně těšit na seriál Avery House, o domě, ve kterém se zhmotňují veškeré sny i noční můry majitelů a hostů (zív...), zatím nepojmenovaný technothrillerový seriál o tajných agentech s genetickými vylepšováky z produkce Darrena Stara (Sex ve městě), Revolution - vesmírná záležitost o průzkumnících na nové planetě, jejichž mise se zvrhne v boj o holý život (Může to snad mít ještě primitivnější zápletku? Pilotní díl odrežíruje Simon West) a nebo Middletown, ve kterém si mimozemšťani vybrali za svou novou základnu městečko na americkém venkově a jsou poněkud zaskočeni ofenzívou místních buranů. Ne že bych se jim divil. ;)

Může to být ještě horší? Ale jistě... co takhle Witch School, seriálová variace na Harryho Pottera (seriálů o čarodějkách existuje až nezdravě moc, jeden navrch už vám cholesterol nezvedne :). Nejzajímavěji tak nakonec vypadá Starcrossed od producenta Stargate: Atlantis, který by měl v komediálním duchu vyprávět o zákulisí výroby sci-fi soap oper. Že by se konečně fanoušci dozvěděli pravdu? Dost možná si budou muset za rok vyměnit občanky. Proč? Protože se jim notně protáhnou xichty. Já vím, starý vtip, ale odpustit jsem si ho nemohl.

Ale pokud byste chtěli místo "hororů" skutečné horory, měli byste si počkat na to, až NBC spoustí svůj nový kanál Chiller, kde poběží od rána do večera klasické horory a thrillery. Škoda že na české antény tuhle lahůdkovou záležitost nechytneme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace