Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Han Solo vs. Indy?


ikona
imf
george lucasharrison ford
 

Ten George Lucas je ale podšívka. Celé roky odmítal další a další scénáře ke čtvrtému Indiana Jonesovi, než se konečně jeden schválil a teď navíc vyplouvá na povrch, že chtěl Harrisona Forda odloudit od jeho slavné kloboukové role a posadit ho znovu do Millenium Falcona. Ano, slyšíte dobře, Lucas měl Fordovi udělat nabídku, která se neodmítá - za nějakých 47 milionů dolarů (!) si měla stárnoucí legenda zahrát ve spin-offu, jenž byl zaměřený na nejslavnějšího pašeráka celá galaxie, Hana Sola.

Ford už si ale zjevně vydělal na stáří dostatečně (počkat... vždyť on už JE starý ;) a nebo je to celé až příliš velká kachna (nicméně nejzábavnější za poslední týdny, tak mi to nekažte). Podle všeho prohlásil, že do kocábky s dvoumetrovým Žvejkalem už ho nikdo nedostane ani za nic. A tak George sklapnul peněženku a smířil se s tím, že vydělá alespoň na Indiana Jonesovi.

Jak to bylo ve skutečnosti se teď už asi nedozvíme. Můžeme obviňovat novináře, že si to vycucali z prstu, aby se svezli na publicitě kolem čtvrtého Indyho, ale můžeme také věřit, že George Lucas se snažil vyždímat oživlou Fordovu ikonu, dokud je čas. A možná v mezidobí během schvalování scénářů skutečně uvažoval o návratu Hana Sola, i když ten honorář je přeci jenom trochu přemrštěný.

Tak či onak tahle historka dokazuje, že oheň ve Fordově krbu ještě nevyhasnul. Uvidíme jak se podaří proměnit slova v činy, ale Paramount neváhá a už hlasitě spouští marketingovou kampaň. Studio má přitom teď zcela jiné problémy. To co bylo dřív společností vedenou silnými ženami, se teď, po odchodu generální ředitelky Gail Berman, mění v pískoviště mužských samců. Společnost se navíc láme na čtyři divize (Dreamworks, MTV/Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount Vantage), které budou dohromady plodit až třicet filmů ročně.

Ale jen tak pro zajímavost... komu byste dali svůj hlas? Já bych si starého Forda spíš dokázal představit jako Hana Sola, ale to by ten film nesměl točit strýček George. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace