Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kam zmizela TrailerZone?!?


ikona
imf
trailerzone
 

Tato otázka zřejmě napadne kohokoliv, kdo se právě vrátil z libovolně dlouhé dovolené a nestihnul si tak v pátek přečíst naše upozornění o chystaných změnách. Vlastně jsme byli dost tajnůskářští, ostatně změna designu, názvu a částečně i obsahu, to by mohlo dost čtenářů vystrašit. Ale rozhodli jsme se to risknout a tak vám představujeme nového bijce mezi filmovými weby - MovieZone.

TrailerZone se tak stává minulostí (přes doménu trailerzone.net ale můžete na MZ dál přicházet) a úzce zaměřený web se přerodil v obecněji pojatý magazín, ve kterém filmoví fandové najdou vše, co by mohli při brouzdání celuloidovými houštinami potřebovat. Přidali jsme novinky a hodláme vám přinášet to nejčerstvější, co se kde šustne. Sekce Na obzoru se přerodila v regulérní preview nových fláků a také jsme si trochu vyzdobili kabátek, jak jste si zajisté všimli. Jinak je ale MovieZone v jádru podobná TrailerZone, ostatně sami zjistíte, že většina věcí zůstala na svých místech. Vylepšili jsme loginy (nemělo by vás to teď tak nenadále odhlašovat, jako dříve) a chystáme i vylepšené vyhledávání a novou verzi chatu (pokud ho tedy konečně budete chtít využívat).

S vyjmenováváním drobných úprav, oprav a novinek bych mohl pokračovat ještě dlouho, ale vy si to jistě sami osaháte. Buďte k nám v prvních dnech milosrdní a pokud narazíte na nějaký nedodělek, napište nám do vzkazníku, další to pokročilé funkce, kterou TrailerZone nepamatuje. ;) Doufáme, že se vám tu bude líbit stejně jako na onom červenobílém webu, který jsme tak rádi budovali. Na první pohled to vypadá, že je všemu konec, ale naopak... tohle je teprve začátek.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace