Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychlá a zběsilá Mumie!


ikona
imf
rob cohenthe mummy
 

Nová reimaginace Mumie (po pouhých sedmi letech, čas je relativní, viďte?) se zjevně bude natáčet velmi brzy. Brendan Fraser kývnul na lákání studia už před půl rokem a Rachel Weisz se minimálně vyjádřila kladně ve smyslu případné účasti. V létě jsme doufali, že je to celé kachna, jenž velmi rychle zmizí pod vodu. Nestalo se tak a teď má "třetí" Mumie i svého režiséra. Není jim nikdo jiný než Rob Cohen (Rychle a zběsile).

Nic proti němu, umí být celkem šikovný, ale pokud se mám při vzpomínce na xXx a Stealth rozhodnout mezi ním a původně uvažovaným Joe Johnstonem (Jurský park III) je to jako z pověstného bláta do louže. Universal nicméně prý celou záležitost oficiálně oznámí koncem týdne, takže smlouvy již byly podepsány.

Ještě není úplně jisté, že půjde o reimaginaci, protože na scénáři se poslední rok pracovalo a je docela dobře možné, že se dočkáme plnohodnotného pokračování, které si to v ten správný okamžik nakročí rovnou proti svému "tatínkovi". O čem mluvím? Samozřejmě o čtvrtém Indiana Jonesovi. Universalu by se jistě takový archeologický duel líbil. A když nad tím přemýšlím, tak mě možná taky. Jenom se to musí chytit za ten správný konec.

p.s. Pořád lepší když bude Cohen křísit mumie, než kdyby křísil Bruce Leeho, jak měl původně v úmyslu. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace