Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone FM #13: Pašáci a spol.


ikona
imf
radio
 

Slovo z titulku pro vás získá po dnešní relaci trochu nový význam, za který budete moci poděkovat Civalovi. V době kdy čtete tyto řádky však platí, že se vztahuje k vítězům a poraženým roku 2006. Dokonce by se dalo říct, že naše vysílání má tentokrát dvě části. Jednou je regulérní posezení a pokec, druhou pak víc než půlhodinové ohlédnutí za uplynulou filmovou sezónou. Pokud chcete zavzpomínat hezky v kostce, naše rozebrání jednotlivých měsíců by vám mohlo přijít k chuti. Nelenili jsme ani v ostatních rubrikách a musím říct, že to tentokrát hezky odsýpalo... v kině jsme probrali jenom Denzela Washingtona a jeho zatím poslední spolupráci s Tonym Scottem, prozradili jsme, na co se nejvíc těšíme v letošním roce a zabrousili i do našich vánočních chvilek před obrazovkou nebo domácím kinem. Pomyslným vrcholem pak byla zbrusu nová existenciální rubrika, která sice tentokrát obsahuje mírné spoilery (pokud jste ještě neviděli Singerova Supermana, možná se jí budete chtít vyhnout), ale určitě je příslibem do budoucna. :)

Moviezone FM #13 - 1. část (9 minut) - Rozbor filmu Deja Vu
Moviezone FM #13 - 2. část (12 minut) - Top 3 filmů roku 2007 :)
Moviezone FM #13 - 3. část (12 minut) - Pochvaly a pohlavky
Moviezone FM #13 - 4. část (12 minut) - Měli byste vidět... (Steven Seagal vs. Larry the Cable Guy!)
Moviezone FM #13 - 5. část (35 minut) - Redakční ohlédnutí za filmovým rokem 2006
Moviezone FM #13 - 6. část (6 minut) - Existenciální otázka věnovaná tentokrát Supermanovu tajemství
Moviezone FM #13 - 7. část (5 minut) - Čtenářské dotazy: Jídlo v kině, oblíbené dvojice a nejlepší trailery na "nejhorší" filmy.

Pevně doufám, že si třinácté rádio užijete minimálně tak, jak jsme si ho užili my před mikrofonem (v kompletním složení). Nálada byla bujará, teplota přiměřená a rosný bod ideální. Je jisté, že některé celebrity české i hollywodské scény nás budou mít opět o něco méně radši, ale my to klidně riskneme, dokud nám to přináší spokojené posluchače. Dejte nám vědět v komentářích, jestli míříme tím správným směrem. Za tři týdny na shledanou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace