Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šavlozubý Halloween


ikona
imf
halloweenrob zombie
 

Spořádaní lidé ještě chroupají zbytky vánočního cukroví, ale Rob Zombie už je v plné práci na vlastní verzi jiného populárního svátku. Reimaginace Halloweena se musí stihnout přesně na čas a tak je třeba psát, vymýšlet a v neposlední řadě oznamovat filmovým fandům nejrůznější novinky. Zřejmě nejdůležitějším bodem Zombieho nového dítka bylo obsazení hlavní role. Někdo by se mohl hádat, že hlavní role patřila legendární scream queen Jamie Lee Curtis, ale my všichni víme, že středobodem halloweenského vesmíru je Michael Myers. Trochu mu hrabe, má rád chladnou ocel a jeho obličej by snesl zásah plastického chirurga, ale je to sympaťák od pohledu a nezastaví ho ani taková maličkost jako hlava oddělená od trupu.

Nový film si žádá nové pojetí této postavy a tak si Zombie do hlavní role vybral dvoumetrového Kanaďana Tylera Manea. Wrestlingového pořeza si jistě budete pamatovat jako Sabretootha z prvních X-Menů a díky své konstituci se mihnul i v Králi Škorpionovi nebo Tróje. Mezi jeho poslední role však patřil Zombieho snímek Devil's Rejects a režisér si ho oblíbil natolik, že mu svěří i roli kultovního zabijáka. Svým vzhledem Tyler rozhodně budí respekt a mám pocit, že by své oběti dokázal trhat na kusy i bez všudypřítomného kuchyňského nože.

A když už byl Zombie v obsazování, rovnou vybral i Dr. Loomise. V původní verzi si tuto roli zahrál Donald Pleasence, teď po něm převezme žezlo Malcolm McDowell, kterého to alespoň částečně vysvobodí z televizního přicmrndávání. V dalších rolích se pak objeví např. Sheri Moon (opět pozůstalost z Devil's Rejects a House of 1000 Corpses). Natáčení začíná 29. ledna 2007 v kanadském Vancouveru a Zombie bude moci konečně dokázat, jestli má na horory talent, nebo by se měl raději vrátit k muzice. Díky soundtracku k Daredevilovi a povedenému Devil's Rejects jsem ochoten tolerovat obě polohy. ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace