Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sex se vrací do města!


ikona
imf
seriál
 

A možná i do toho vašeho. Běžte se rychle mrknout do ložnice, jestli tam na vás nějaký nečeká. :) Více než dva roky po skončení slavného seriálu Sex ve městě to nyní znovu vypadá, že se v Hollywoodu peče celovečerní verze. Kachny které kolem tohoto projektu kroužily by se nedaly spočítat ani za milión let, ale většina spekulací vždy ztroskotala na nezájmu Kim Cattrall. A Sex ve městě bez Samanthy zkrátka natočit nejde.

Teď se ale hýbají ledy. Nedostupná Kim totiž během účinkování v jedné z londýnských divadelních her si totiž při procházkám městem všimla, že fenomén Sexu ve městě je pořád silný a lidé ji oslovují na každém kroku. To je bezesporu příjemné a možná to souvisí i s tím, že některá z místních stanic seriál reprízuje. To nás ale přece nemusí zajímat, pokud to znamená, že se kultovní babinec dá zase dohromady. Zřejmě nepatřím k nevětším fanouškům tohoto seriálu, ale nikterak mě neurážel, což je docela výkon, když si vezmu, že rozhodně nebyl určen mě. :)

Ostatní představitelky hlavních rolí by jistě zářez podobného kalibru ve své filmografii uvítaly. Sarah Jessica Parker si logicky nestěžuje, protože měla hlavní roli a solidní kariéru i před zmíněným seriálem. V poslední době se objevila např. v Lemře líný nebo v rodinném Family Stone. Kristin Davis a Cynthia Nixon už takové štěstí nemají a musí paběrkovat na televizních seriálech (i když Kristin Davis se alespoň objevila v několika filmech). Pokud se tyhle čtyři někde sejdou a ukecají scenáristy seriálu, možná z tohohle fenoménu ještě něco kápne. Komerčně by to pro studio jistě nebylo nezajímavé.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace